Yozgatlı Mehmet', 'Kestelli Adem' derken Eskişehirli Vildan ile Gonyalı Memet olarak biz niye aday olmayalım. İkisinin de yöneticiliğini gördüğümüzden olsa gerek böyle rahat adaylık taslıyorum.

Geçtiğimiz gün Leman Kültür'de başımıza gelen adisyon olayı, haber sitelerinden tutun sosyal mecranın bir çok alanında adeta 'viral' oldu.
Leman abla sayesinde Alanya'da bir simitin 58, plastik şişede küçük suyun 18 liraya nasıl  satılabildiğini tüm Türkiye görmüş duymuş oldu.
Bunca mevzuya rağmen buraya gidebilen cüzdanı kabarıklara 'Afiyet olsun..' demekten başka sözümüz olamaz elbet.
Bugünkü mevzum; asgari ücretlinin, dar gelirlinin, bir zamanlar rahmetli Turgut Özal'ın deyimiyle 'orta direk'  benim mevzum.. 
Zengin kısım umurumda değil, isterlerse kültürlü takılıp her gün öpülebilirler.

Leman ve ya başkaları biz gibi garibanı anca bir kere öpebilir.
Garibandan, orta direkten, asgari ücretliden, dar gelirliden söz etmişken esas konuya geleyim..
Malumunuz Alanya'nın bir Şehrül Emin'i var. Makamı, mevkisi, sarayı şehrin göbeğinde denize nazır..
Buraya 50-100 metre mesafede belediyenin kiraya verdiği bir çay bahçesi var.
Burada yaşananları elimden geldiğince, dilim döndüğünce anlatacağım sizlere..
Bazen hey heylenip, her zamanki dediğimi tekrar edeyim de duyan duysun, okumayan okusun. 'Yozgatlı Mehmet', 'Kestelli Adem' derken Eskişehirli Vildan ile Gonyalı Memet olarak biz niye aday olmayalım. İkisinin de yöneticiliğini gördüğümüzden olsa gerek böyle rahat adaylık taslıyorum.
Konudan kopmayıp çay bahçesine geçeyim de başlayım anlatmaya..
Şehrül Emin'in hemen bitişiğindeki bu yer darphane gibi para basıyor. Allah daha çok versin kimsenin kazancında gözümüz yok.
Lakin adamlar bu kazançla yetinmiyor olacak ki; bizim daha öncede yazdığımız gibi WC'den para almaya devam ediyorlar. Üstelik 1 liradan 2 liraya çıkartmışlar.
Hadi bunu geçtim.. Çünkü daha önce dile getirmeme rağmen ne Şehrül EMİN'İN ne de bir belediye görevlisinin kılı bile kıpırdamadı.
Hal böyle olunca adamlar işi azıttı.
WC'nin ardından bahçeye gelenlere içki servisi yapmaya başladılar. Önceleri gizli gelen alkol sonrasında ALENİ bir şekilde masalara servis edilmeye başlandı. WhatsApp ihbar hattına içki şikayetiyle ilgili o kadar çok resim attılar ki, inanın şaşırdım. Dileyen Belediye yetkilisine ve Şehrül EMİN'e gösterebilirim. Adamlar yanı başındaki belediyeden bile korkmuyorlar.
Niye korksun..
Denetleyen yok, bakan-eden  yok..
Bu arada bahçede bulunan şişme oyun parkı Allah'a emanet.
Biri benim tanıdığım olmak üzere 2 çocuk buradaki ihmal yüzünden elini ayağını kırdı.
Alanya Belediyesinin ve Şehrül EMİN'in bunlardan bile haberi yoktur.. Ne de olsa yanı başındaki çay bahçesinde cereyan ediyor bu olaylar..
Haberinin olmaması gayet normal!.
Menisküs ameliyatı olan başkana geçmiş olsun dileklerimizi sunuyor, Allah cümlemize akıl sağlığı versin temennisinde bulunuyoruz.
Yeni yazılarda buluşmak dileğiyle sevgiyle kalın MAP'la kalın..