Malum; Ramazan ayının son günlerine yaklaştık. ŞAŞALI iftar sofraları hız kesmeden devam ediyor.

YİYİN BEYLER YİYİN BAKALIM!
Uzun zaman oldu, yazamadık. Gündem çok birikti. Araya deprem girip milyonlarca insanın acısı olunca çok mevzuyu gündeme getiremedik.
Malum; Ramazan ayının son günlerine yaklaştık. ŞAŞALI iftar sofraları hız kesmeden devam ediyor.
Aslan sütünün dahi eksik olmadığı zengin sofralarında bir tek garibana rastlamak neredeyse imkansız.
Facebook'ta gezinirken bir dostun paylaşımı dikkatimi çekti. Şöyle yazıyordu; “Zenginlere verilen iftar denizdeki balığa su ikramı gibidir.. " Bence olayın özetini en güzel şekilde anlatan bir paylaşımdı, başka söze ne hacet! 
Bir de Ramazan öncesi milletvekili aday adaylarının kahvaltılı basın toplantılarına şahit olduk. Önüne gelen kahvaltı düzenleyip aday adaylığını açıkladı. Bir gün boş geçmedi, her gün yeni yeni aday adayları boy gösterip yedirdi içirdi. 
Zaten Milletvekili aday adaylığı açıklanmayan bir günü boş bulsam ben de aday adaylığımı açıklayıp gazeteci geçinen GASTECİLERE (!) 'Gelin bugün de benden yiyin için beyler!' deyip sahaya çıkacaktım..
Tabi ki bunca çirkinliğin yanı sıra güzel şeylerde olmuyor değil.
Mesela ALTSO Başkanı Eray Erdem iftar sofrası yerine depremzedelere yardım etmeyi seçerek gönüllere taht kurdu.
Mehmet Erken'in başkanlık ettiği Alanya Belediyespor Erkek Voleybol Takımı 1. Lig final Grubunda Saint Joseph’i 3-0’lık skorla geçerek ve 2’de 2 yaparak Efeler Ligi’ne yükseldi.
Bu tarihi başarıdan ötürü Kulüp Başkanı Mehmet Erken'e ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i de ayrıca kutlamak lazım..
Daha yazacak çizecek çok mesele var da; en iyisi kısa kesmek. Bu mübarek günde kimsenin oruçlu ağzının tadını kaçırmayalım..
Yeni yazılarda buluşmak dileğiyle sevgiyle kalın MAP'la kalın..