Günümüzde bilmediğimiz bildiğimiz kişilerin hayatlarını büyük bir titizlikle araştırıp yaşamlarının temeline inince "NARSİST kişilik bozukluğu yaşadığını görüyor, biliyoruz.

KİSİLİK BOZUKLUĞU "NARSİSTLİK"
Günümüzde bilmediğimiz bildiğimiz kişilerin hayatlarını büyük bir titizlikle araştırıp yaşamlarının temeline inince "NARSİST kişilik bozukluğu yaşadığını görüyor, biliyoruz.

Kimisi tedavi olup kurtulmak istiyor" NARSİST likten kimi ise yaşadığınin ne olduğunu bilmeden yaşamına devam ediyor. 'NARSİST'lerin elinde olan birşey değildir bu kendi doğasının, kendi fıtratının zarara uğramış halidir kişilik bozukluğunun temeli mutsuz yaşamış olduğu çocukluğa dayanır.

Onun için onlarla yaşamak çok zordur" NARSİST ler her yerde, her konuda ön planda olmak ister. Bedensel istekleri cinsellik onlar için ön plandadır "NARSİST" kişi kendi kaç yaşında olursa olsun hayal ettiği cinseligi sevmeden de karşısındaki kim olursa olsun yaşlı, genç, güzel veya çirkin onlar için farketmez, bedensel isteklerinin kişilik bozukluğuyla mutlu olduklarını sanırlar "NARSİST" kendi kusurunu göremez ve doğrulardan kaçar sürekli olarak yansıtmak özdeşim uygular!

Kısacası karşısındakini suçlar. "NARSİST"le ilgili çok şey bilirsin bildigin gerçekleri konuşursan "NARSİSTİ"size her daim kullandığı sabit cevaplarla şöyle.

'Beni çok araştırma, beni baskı altına alma, benim özgürlüğüme karışma' der karşısındaki kişileri huzursuzluk ve geçimsizlikle istismarlarını artırıp sürekli sizi suçlayıp üzüyorsa sizden kopmaya çalışıyordur.
Gercekleri duymak 
"NARSİSTİ rahatsız etmiştir. Sizden kopmaya çalışırken de sizin yerinize başka birini bulma çabasına düşer siz gerçekleri söylediğiniz için artık uzaklaşır. 
"NARSİSTLER" herkim le
Beraber olursa olsun sevgili olarak değil bulduklarını av olarak görürler "NARSİST" kişinin istediği sadece bedensel isteğini yaşamaktır.

Yeni bulduğu avının hazır olduğunu anladığında sizi atması, terketmesi an meselesidir. 
Not : küçükken çocuklara yaşattığınız travmalar ne yazık ki büyüdüklerinde kendilerine de, topluma da zarar veriyor. Lütfen tedaviye yöneltin, yönelin.. 
Gülsen Roza Özden ✍️