Öyle senaryolar yazıyorsun ki, mahalle sakinleri anlamasın diye sahnede kalmak için hergün perde değiştiriyorsun.

Tarih Oku Bee Hacı! 

Öyle senaryolar yazıyorsun ki, mahalle sakinleri anlamasın diye sahnede kalmak için hergün perde değiştiriyorsun.

Hacı Temmuz'da yazdığın senaryo tutmadı vizyona koyamadın Aialkışı alamadın mahalleye acı yaşattın. Attığın kazıklar, pardon zamlardan işin içinden çıkılmaz oldu. Mahalle sakinleri enflasyonla boğuşurken birden bire perde değişti, solist Gülşen'in sahnede arkası açık elbiseden iç çamaşırı konu oldu. Gülşen sahneden kardeşim bademcisiniz fikriniz kötü dedi. Apar topar Gülşen tutuklandı Yıldırım hızıyla çıkartılıp ev hapsi verildi. Sanki mahalleli de Gülşenin iç dış çamaşırını merak ediyordu. Bizeneei Gülşen'in görünen çamaşırlarından. Biz mahallemizin iç dış güzelliğinden konuşalım. Kız Gülşen  bilmiyor mu bu mahallede fikir özgürlüğüne kelepçe takılacağını. 
Hacı konserleri niye iptal etmeye çalışıyon şimdiki yazmakta olduğun senaryolar için sahnede perdemi hazırlanıyor. Hacı mahalle sakinlerini salak mı sanıyorsun. Bizim arka mahalledeki komşularımıza 
"Bir Gece ansızın gelebilirim" şarkısını söylemek istiyormuşsun sen kim şarkı söylemek kim. Gider ayak ne yapmaya çalışıyorsun ayağın kayacak diye mahalleyi çıkmaz sokak ablukasına mı alacaksın. Seneye verilecek olan zarfları iptal etme hazırlık projesinden.. 
"Bir gece ansızın gelebilirim" şarkısı senin bu projene uygun degildir hacı. Kahramanlık hayallerinden vazgeç bizler mahallemizdeki iç, dış komşularımızla güzel ilişkiler içerisinde olmak istiyoruz. Masum insanlar ölmesin çocuklar yetim kalmasın. Sen hiç tarih okumadın mı hacı.  Senden önce mahallemizin kurucusu Tarih yazan ATATÜRK Huzursuzluklar bittikten sonra.. Atam bir gün mahallede yeni bir kargaşa huzursuzluk sezmiş birdaha huzursuzluk kargaşaya girmemek için uyarıda bulunup uyarmış Gerçek projeler hazırlayıp kağıt üzerinde imzalar atılmış imzaların atıldığı Gerçek projelerde şöyle yazıyor hacı, 
"Yurtta Sulh Cihanda Sulh" 20 Nisan 1931 sadece bir parola değil bu aynı zamanda üstün hukuk kuralıdır iç ve dış politikamızın temel kaynağıdır. Tarih oku Bee Hacıı..