3 Aralık Dünya engelliler gününün farkında olalım . Kutlamayalım Engelli olmak suç veya seçim değildir, hepimiz bir engelli adayıyız.

3 ARALIK ENGELLİLER GÜNÜNÜ
KUTLAMAYALIM  FARKINDA OLALIM.. 

3 Aralık Dünya engelliler gününün farkında olalım . Kutlamayalım Engelli olmak suç veya seçim değildir, hepimiz bir engelli adayıyız.

Neden yalnızca 3 Aralık, neden senenin bir günü bu kutlama hayır yaşamın her gününde farkında olunmalı bir de kendimizi onların yerine koyalım ben bedenen engeliysem sen engelliysen onlar engelliyse engelliysek her zaman bunun ön planda olması  yasaların maddelerin bana sana bize bizlere sizlere onlara verilen hakları, haklarını sonuna kadar kullanmalılar, kullanmalıyız 600 kişi olarak oturuyorsunuz ya mejliste dogru düzgün bedenen engelli haklarını dahi veremiyorsunuz. Boşuna 3 Aralık engelli haftası bu gündü diyerek seminerler günler   belirlemeyin abiiii.. Yarın 4 aralık gün bitti tabi sizler için de bitti. Bedensel engelli kardeşlerimiz canlar için bitmedi bitmiyor da.. Yol güzergahlarına yapılan yol bantları dahi duzenli  olmadığı için yaşamda daha çok engeldir engelli kardeşlerimiz için.
Bedensel engelli olabilirim, olabiliriz. Lakin yasalarda, yasanın vermiş oldugu maddelerde, lütfen engelli olmayalım. Hepimiz engelliyim..

Engelli adayıyız.  Önemli olan beynen düşüncelerimize, kalplerimize engel koymayalım..

Engelli kardeşlerimizin  engelsiz yaşamasıdır dilegim..