MUSTAFA GÖKCE

Tüm Makaleleri

MUSTAFA GÖKCE

İnsan kalitesi ve seçim!

Bugün değinmek istediğim konular insan kalitesi ve Seçim. Esası ise seçmenin durduğu yer! Neden temsil makamına aday olmak isteyen adaylarda son günlerde aşırı özgüven ve istekli cahillerden oluyor?

Alanya'ya üst akıl lazım..!

Türkiye gündemi bugün hatta en son yapılan genel seçimlerde başlayan siyasette ki üst akıl Alanya içinde gerekli.

Görgüsüzün bir oğlu olmuş tutmuş koparmış!

Gökbel yaylasında onaltı yıl düzenlenen ve bu yıl yapılan etkinlik bir utanca tanıklık etti. Konu şu:

Sorunlar ve biz...

Bu şehirde yaşamak çok şanslılık! Ama yağmalama durursa. Bu vicdansız haz ve kazanç hastalığımızdan dolayı, Şehir bizim kadar, bizden dolayı şanslı mı?

Siyaset omurgalı yapılmalı..!

Siyaset bu ülkede en çok konuşulan konuların belki de başında gelir. Ben bu yazımda Türkiye siyaseti yazacak değilim, Alanya siyasetini yazacağım.

Bilinenleri bilinmeyen gibi yaşamak...

Bugüne kadar olumlu olumsuz yaşanmışları yok gibi göremeyiz görünmemeli.  Neden başımıza gelen bir sorun ve olumsuzluk karşısında feryat ile öfkeleniyoruz?

Ülkeyi ve insanı sevmek!

Bazı konularda aşırı hassasiyeti olan biriyim. Ülke politikası ile yerel politikacıların ortaya koyduğu etnik siyaseti kim tarafından ne zaman nerede yaparsa yapsınlar orada bu ırkçı siyasetini çok ah...

Bol kremşantili turizm haftası yaşadık  

Yerel yöneticileri eleştirmek kolayı seçmek olur. Ben kolayı değil zoru seçtim.  

Ben muhalefet olsaydım..

Tarihe not düşmek adına bugün Türkiye'de ki muhalefet için bir şeyler yazacağım. Bu yazıyı birileri okusun yada beğensin yada paylaşsın diye yazmıyorum.