Gökbel yaylasında onaltı yıl düzenlenen ve bu yıl yapılan etkinlik bir utanca tanıklık etti. Konu şu:

Görgüsüzün bir oğlu olmuş tutmuş koparmış!
Gökbel yaylasında onaltı yıl düzenlenen ve bu yıl yapılan etkinlik bir utanca tanıklık etti.
Konu şu, Alanya Belediyesi’nin bu yıl 16.’sını düzenlediği Gökbel yağlı güreş etkinliğine Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu'nun katılmasının uygun bulunmamış mış mış...
Siz hangi kafa ile turizm şehri yönetiyorsunuz?
Ahmet Davutoğlu bugün bir siyasi parti lideri olabilir. Hepinizden daha fazla Alanyalıdır. Bu şehirde gelen yada bu şehirli olan herkes bu şehrin nimetinden faydalandı. Sn Davutoğlu bu şehirden tek lokma fayda etmeden hizmet etti Başbakanlığı döneminde Alanya için ne vakit bir şey istenmiş hemen gerekli talimatları vererek yardımcı olmuştur. Birde MHP’nin duruşuna ne demeli? Bir Türkün evine misafir gelen düşmanı dahi olsa can güvenliği onun güvencesi altında olur, kapısını da açar ağırlar. Bu bizim töremiz. Yağlı güreş sporu nedir ? Ata sporu, bu çelişki?
Sn Davutoğlu evimize misafir geliyor MHP karşı çıkıyor. Beyler durumunuzu bir gözden geçirin.
Biz ayrıca bir turizm şehriyiz her etkinliğimizin tanıtılması bizim için çok kıymetli olmalı. Liderler sandıkta kendi yarışını yapsın, bize düşen turizm kentinin kimlik sorgulamadan din, etnik, renk ve hangi milletten olmasına bakılmadan ağırlama hassasiyetimiz olursa turizm kenti oluruz.
Organizasyonun belediye ile MHP il ve ilçe başkanlıklarınca düzenlenmesi diye Alanya’nın sahibi olmuyorlar. Bu keyfilik ve bu şehre karşı nezaketsizlik, haddi imaj zedelemesidir. Birde bunu yazılı açıklama yapılıyor. Sn Davutoğlu'n dan özür dilenmeli.
Alanya’nın hiçbir kişi ve kişilerce itibarına ve saygınlığına gölge düşürmek hakkı da değil haddi de değil. Tüm liderler Gökbel’e gelsin bizde ağırlıyalım. Bu Alanyayı büyütür.
Lütfen bu şehre haksızlık yapmayın, küçük siyasi çıkarlarınız için şehrin geleceğini karartmayın.
Her konu da sıkıntı yaşayan Alanya, bir de siyasi husumetlerin bedelini ödeyerek bir de böyle sıkıntı yaşamasın...