Yerel yöneticileri eleştirmek kolayı seçmek olur. Ben kolayı değil zoru seçtim.  

Bol kremşantili turizm haftası yaşadık  
Yerel yöneticileri eleştirmek kolayı seçmek olur. Ben kolayı değil zoru seçtim.  
Bir turizm haftası kutluyoruz bir övünen var, bir de övünenler oluyor. Kutlamasının yirminci yılı olduğunu hatırlatarak. Bir de bu şehirde yaşayan mütedeyyin ailelerin ve şehrin trafiğini kullananların hayret için de “Neresi burası?” diye Yaşadığı şehri tanıyamayan Alanyalılar var. 
Her yönü ile yalancı pasta olan kremşantili kutlamalar ve övünenler. 
İlk kutlama gününden son turizm haftası kutlamasında arasındaki fark nedir?  
Hiç dikkatinizi çekti mi? 
Arasındaki tek fark MHP'li bir belediye başkanının Yönettiği geçmişi mütedeyyin cemiyet içinde yetişmiş, bugün ki siyasi başarısının arkasında o mütedeyyin topluluğa borçlu olan Yücel’in Yönettiği Belediyenin himayelerinde yapılan kutlama da, Rio karnavalında ki Brezilya Revü kızlarının kostümü kopya edilmiş giydirilmiş kadınlar. 
Ne söz verdin Başkan hatırlıyormusun ? 
İlk adaylığının başlangıç gününden son seçim gününe kadar seçim söylemlerini ben hatırlıyorum “ Alanya bir Türk şehri Selçuklulara kışlık başkentlik yaptı. Şehrin tarihi dokusunu, kültür dokusunu  ile  inanç hassasiyeti olan bir turizm şehri olacak” diyordun. Seçim sözü olarak. Oldu mu? Siz karar verin. 
Burada başkan Yücel’i eleştirmiyorum ortaya koyduğu yönetimin ortaya koyduğu çarpık durumu tespit ediyorum. Sözünün adamı olman bu şehre en büyük borcun. Partinin ve içinde büyüdüğün mütedeyyin topluluğa hayal kırıklığı olma.  
Daha önemlisi seçmene verdiğin sözün arkasın da dur. Şehrin tarihi dokusunu ne hale getirdin?  
Özel hayatin benim meselem değil. Ama benim meselem sözünü tutmayan. 
Kutlama yapıyorum diye Şehrin tüm değerlerini yok sayarak bol bol kremşantini içeriksiz kutlamaya imza atman. Başta seçmene, partine ve içinde büyüdüğün mütedeyyin topluluğa haksızlıktır.  
Bunu defalarca tekrar ile ancak anlarsın. 
Seçilen eleştirmek kolay demiştim evet kolay ben zoru seçtim. Senin anlamsız öfken ile yüzleşecek olduğumu biliyorum. Bunu da yazarım burada. 
Başkan kişisel zenginliğin kimseyi ilgilendirmez suç işleyerek kazanmadıkça.  
Seçilmenin altında ki tek imza sahibiyim. Bunu çok iyi biliyorsun ilk oturum sen ile bir balıkçı da oldu. Sen Seçileceğine inanmadım profesyonel ekip sana inandırdı. Bunu hazırlayan benim. İki dönem şehri yönetiyorsunuz tek isteğim oldu mu? Olmadı olmaz da olmayacakta. 
Senin verdiğin sözün arkasın da olmanı istemem en temel hakkım. Benim de manevi sorumluluğum var. Ne vakit seçim sözünü tutarsın bende bunu Takdir ederim! 
Turizm haftasından ne beklerdim sizden Başkan; 
-Yerli ve yabancı gurmeleri 
-Dünya markası olmuş turizm yazarlarını  
- Ünlü aşçılar  
2 / 2
Alanya’nın tarihi ve kültürel dokusunun sunulduğu bir platform. 
Kızmaca darılmaca yok. 
Seçime daha var bundan sonra sözünde durmaya çalış. 
Çok özen göster bu gelecek seçim senin lehine değil. 
Şans sonsuz değil...