Benim de çok değer verdiğim ve yazılarını ilgiyle takip ettiğim sevgili köşe yazarımız Gülseren KAYA'NIN 'Hayata dair' diye başlayan herkesin ilgisini çeken muhteşem yazıları var.

Kendisi Hamburg'da yaşayan Türkiye’yi ve Türk insanını orada en güzel temsil eden insanlardan biri. Yazısının çıkacağı günü merakla bekleyen ve en yakın dostlarıma 'okuyun..' diye makalesini atmaktan sabırsızlandığım bir yazarımız. Kendisini benim övmeme gerek yok. Yazdıklarını okuyan ne dediğimi anlayacaktır elbet.

Ben O'nun yazdıklarından çok ders alıyorum.

Tekrar tekrar okuyorum, bir ders çıkarıp mutlaka ibret alıyorum. Bunun konuyla ne alakası var diyenlerinizin olabileceğini düşünüyorum.

Bir benim yazılarıma bakıp, bir de Gülseren KAYA'NIN köşesini okuyanların hayal kırıklığına kapılmasın istemedim. Kaya'yı zevkle okuyan insanların başında gelnlerdenim.

Her kelimesi, her cümlesi derya deniz anlayana.

Lakin O'nun düşüncelerine katılıp iştirak etmem beni hayattan soyutlamıyor elbet.

O'nun o güzel penceresinden bu gazetede sizlere ışık tutmak ayrı bir keyif.

Kaya, size hayata dair güzelliklerden bahsederken, Biz se aramızda gezen LAĞIM farelerini siz okuyucularımıza unutturmayacağız elbet.. 

Lakin biz de genelde karanlık pencereleri size göstererek sizleri Gülseren KAYA'NIN saçtığı ışıklara kavuşturabiliriz diye düşünüyorum  SAĞLICAKLA kalın MAP'la kalın..