Hangi aday medya tarafından övülüp göklere çıkarılıyorsa emin olun o adayın kaybedeceğine inananlardanım. Nedenini soracak olursanız, çünkü gasteciler doğruyu yansıtmıyor, gerçeği yazmıyor. 

GAZETECİLİĞİN CILKINI DA, SUYUNU DA ÇIKARDINIZ ARTIK!
Bu kadar pişkinliğe pes diyorum! 
Malumunuz; geçtiğimiz günlerde Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya’nın yeni marka yüzü olacak Alaiye Su Fabrikası’nı basın mensuplarına tanıtmış ve hizmete açmıştı. Başkan Yücel, Alanya'nın markası olan Alaiye Doğal Kaynak Su'nun hem kaliteli hem de uygun fiyatla vatandaşla buluşturacağı müjdesini de vermişti.
Buraya kadar her şey normal seyrinde gelişti. Taki geçtiğimiz gün Başkan Yücel'in İLÇEMİZDE düzenlenen ve 13 bölgenin şampiyonlarını ağırladığımız TFF Plaj Futbolu Ligi Süper Finallerini izleyene kadar..
Neymiş efendim; başkanın önünde niye Alaiye 
su yokmuş, vatandaşlar Alaiye Su'yu içmek için tedirginmiş falan filan.. Bu konuda gerekli açıklamayı ilgililer yaptı zaten. Organizasyonun sponsorlarından olan o marka ile 2024 yılına kadar anlaşılmış.
Mesele bundan ibaretken yandaş GASTECİLERİN(!) manşetlerini görünce; "Yandaş olduğunuzu biliyorduk da bu kadar zırcahil olduğunuzu bilmiyorduk.." diyesimiz  geldi.
Bre ahmaklar öncelikle bir Alanya markasını kötülüyorsunuz, sonrasında birilerinden 3 kuruş alacağız derken haksız rekabetten ötürü ödeyeceğiniz tazminatı unutuyorsunuz. Ben  Alaiye Su Firması yetkililerinim bir an önce hukuki yollara başvurmasını ve GAZETECİLİĞİ ayaklar altına alan bu gastecilerden(!) kanun önünde hesap sormasını bekliyorum. 
Yazıklar olsun bu emek hırsızlığına bir de haktan hukuktan bahsedersiniz.. 
Ne günlere kaldık ya..
Var mı böyle gazetecilik!
Demem şu ki; bu seçim sürecinde adayların faaliyet ve çalışmalarının kamuoyuna yansıması açısından hiç hoş geçeceğe benzemiyor.

Bakın gazeteci demiyorum, memlekette o kadar çok GASTECİ (!) varki bunların hepsinin hangi safı tuttuğunu vatandaş çok iyi biliyor.

Hangi aday medya tarafından övülüp göklere çıkarılıyorsa emin olun o adayın kaybedeceğine inananlardanım. 

Nedenini soracak olursanız, çünkü gasteciler doğruyu yansıtmıyor, gerçeği yazmıyor. 

Hal böyle olunca; medyada en çok yer alan adayın başkanlık hayalinin suya düşeceğini düşünüyorum.

Bugünlük söyleyeceklerim bu kadar. Bekleyip göreceğiz elbet. 

Yeni yazılarda buluşmak dileğiyle sevgiyle kalın MAP'la kalın..