Son günlerde nurtopu gibi bir aday adayımız oldu. Her ne kadar ilginç olsa da 'Helal olsun..' demekten kendimi alakoyamıyorum.

Son günlerde nurtopu gibi bir aday adayımız oldu.
Her ne kadar ilginç olsa da 'Helal olsun..' demekten kendimi alakoyamıyorum.
'Neresi ilginç' diyenlerimizin olabileceğini düşünerek dilimin döndüğünce izah etmeye çalışacağım.
Daha düne kadar AK Parti'ye üye olan ve her fırsatta, Alanya’nın gururu Bakan Mevlüt Çavuşoğlu’nun dostu olduğunu dile getiren, Ağustos ayında sessiz sedasız istifa eden aday adayımız bu partide 20 yıla varan üyelik, Başkan yardımcılığı ve başkan vekilliğine kadar çeşitli kademelerde görev yapmış biri. .
Birden ortaya çıkıyor ve 'Alanya için hizmete talibim..' diyerek kendine göre, 'aday' bize göre, 'aday adaylığı'nı açıklıyor.
'ideoloji adamı' değilim diyerek de; adaylığının hangi partiden olacağına Alanya'da yaşayanların karar vereceğini sözlerine ekliyor.
Bazen gazetecileri topluyor, facebook'tan canlı yayın yapıyor.
Bir başka gün TV ekranına çıkıp aklınca yapacağı hizmetleri sıralıyor.
Yerel seçimlere kadar 22 ay bu şovları çokca izleyeceğiz gibime geliyor.
Öncelikle şunu belirtmek istiyorum, diyelim ki; milletin büyük bir teveccühü var.  Teveccüh gösteren bu millet, 'AK Parti'den aday ol..' derse ne olacak.
Sorularda burada başlıyor zaten.
Ee o zaman istifa ettiği partiye yeniden mi üye olacak.
AK Partililer istifa eden birinin kendi içlerinden aday olmasını nasıl karşılayacak.
Ya da diğer ihtimalleri göz önünde bulunduralım.
Farzedelim ki; başka partiden aday olması istendi. O zaman o partililer, 'Bizim içimizde aday kalmadı da başka partiden gelen birini mi aday göstereceğiz..' diye sormayacak mı?
Kendi söylemlerinden yola çıkacak olursak; Alanya'da hepimiz işi gücü bırakıp kamuoyu yoklaması yapacağız ve aday adayımızın hangi partiden aday olacağına karar vereceğiz.
Kimine göre komedi gibi gelse de, bazıları bu senaryonun gerçekleşeceğine inanıyor ve ellerine tutuşturulan sorularla kendisine olanca güçle destek veriyor.
Hangi partiden aday olacağı bile belli olmayan biri yerel seçimlerden 23 ay önce çıkıyor ve 'Hizmete talibim, bu memlekete çok borcum var..' diyor
Böyle bir aday adaylık açıklaması sanırım Türkiye'de bir ilk..
Önümüzde bir Cumhurbaşkanlığı seçimi var.
Neyin ne olacağını Allah bilir.
Yol çok uzun, bu köprünün altından daha çok su akacak..
Senaryo mu, şov mu, gerçek mi hep beraber göreceğiz elbet.
Tabiki Millet karar verecek. 
Lakin milletin izlenimleri yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. 
Alanya'ya hizmet için yola çıktığını söyleyen birinin arabasında sürekli hayvan maması taşıdığını ifade etmesi ilk olarak hayvanseverler tarafından tepkiyle karşılandı.
Son olarak yüzde 96'sı tamamlanan SMA Tip 1 hastası olan Ela bebeğin tüm masraflarını karşılamış gibi tutum içine girmesi bazıları için sempatik görünse de çoğu kişinin bu olayın şova dönüşmesinden rahatsızlık duyduklarını en iyi bilenlerden biriyim.. 
Bakalım daha nelerle karşılaşacağız.
Dedim ya; süreç çok uzun. O'nun yapacaklarını anlatacağı çok zamanı, bizim de yazacağımız çok konu olacak gibi..
Netice itibariyle sevgili dostlar, düğün davetiyesi hazır, bütün Alanya güya bu töreni bekliyor. Gelgelelim ortada gelin yok!
Sevgiyle kalın MAP'la kalın..
Yeni yazılarda buluşmak dileğiyle..