Bizim gazetecilik çok ilginç bir meslek.. Yazdığınız, çizdiğiniz mevzular nedeniyle ne İsa'ya ne Musa'ya yaranabilirsiniz. Ahmet'i eleştirisiniz 'Mehmet'in adamı' derler. Mehmet hakkında olumsuz yazı yazarsınız bu kez 'Ahmet'n adamı..' oluverirsiniz..

Bizim gazetecilik çok ilginç bir meslek..
Yazdığınız, çizdiğiniz mevzular nedeniyle ne İsa'ya ne Musa'ya yaranabilirsiniz.
Ahmet'i eleştirisiniz 'Mehmet'in adamı' derler. Mehmet hakkında olumsuz yazı yazarsınız bu kez 'Ahmet'in adamı..' oluverirsiniz birden. Haa diyeceksiniz ki; yok mu Ahmet'in Mehmet'in adamı..
Var elbet, olmaz mı?
Böylesi kalemşörler her yerde mevcut.
Ben de eskiden birilerinin adamıydım; Önce Allah'ın sonra rahmetli babamın..
Babam emri hak vaki olup öteki dünyaya göçünce sadece Allah'ın adamı olmaya gayret sarfettim..
Kimse bizim babamızın oğlu olmadığı gibi hasmımız da değil elbet.
Eğriyi, doğruyu gazetecilik süzgecinden geçirip sizlere en objektif haliyle sunmaya çalışıyoruz.
Benim için ister 'memleketin deli oğlanı' " isterlerse 'memleketin donkişotu..' desinler hiç umurumda değil. Nasrettin Hoca'nın 'eşek misali..' Heresin sözüne uyacak olursak işin içinden çıkamayız.  
Doğru neyi biliyorsak, görüyorsak Allah'ın izin verdiği müddetçe bu iskamette yürümeye devam edeceğiz..
Malumunuz; hep birlikte bir ALTSO seçimlerine şahitlik ettik. Seçimler muhteşem bir centilmenlik yarışı içinde geçti.
Kim ne derse desin; bunun en büyük mimarlarından biri seçimden zaferle çıkan Eray Erdem'dir. Hiç bir polemiğe spekülatife girmeden ekibiyle birlikte gemisini sağ salim limana ilk yanaştıran oldu, bileğinin hakkıyla ipi göğüsledi.
Son basın toplantısında medya mensuplarının seçim öncesi rakiplerinin bir otelde buluşması hatırlatıldığında bile 'Biz kendimize güveniyoruz. O konuda bir yorum yapmak bize yakışmaz..' demesi dahi bir çok seçim için hem ders, hem mütevazilik örneğiydi.
Sosyal medyada yapılan yorumları da görüyorum ve üzülüyorum
Bu vatan, bu memleket hepimizin..

Ayrımcılık, ötekileştirmek kimseye yarar sağlamaz.. Eray Erdem ve nüfus cüzdanında TC yazan hepimiz bu vatanın evladıyız. 
Aynı gemide ekmek yiyoruz..
Biraz sağduyu lütfen..
Son sözüm; Eray Erdem ve rakiplerini centilmence yarıştıkları için kutluyorum. Erdem'in de dediği gibi kazanan Alanya oldu..
Sayın Erdem'in üstüne basa basa vurguladığı, `Ortak akıl.. ' fikrini desteklemekte birlikte takipçisi olacağımızı da buradan beyan ediyorum..
Yeni yazılarda buluşmak dileğiyle sevgiyle kalın MAP'la kalın