Bazı konulardan bahsetmeyelim dedim ama mecbur kaldık yine..

Bu yazıyı daha önce yayınlamayı planlamış hatta duyurusunu bile yapmıştım. Lakin bazı sağlık sorunları ve haber sitemize istenmeyen müdahaleden ötürü bugüne nasip kısmet oldu.
Kurucusu olduğum ALGC'den neden istifa ettiğimi gerekçeleriyle anlatmıştım, lakin anlamayanlar olduğu için konuyu detaylıca bir kez daha ifade edeyim istedim..
Bazı konulardan bahsetmeyelim dedim ama mecbur kaldık yine..
Bu yazımızda ALGC Onursal Başkanı Mehmet Ali Dim'e de ayrıca parantez açacağım. 
Daha önceki yazımda şunları söylemiş;
''Cemiyet başkanı ve bazı üyelerin zatın birine giderek üzüntülerini belirtip destek vermesi, benim açıklamalarımı mesnetsiz bulması kimsenin haddine değil..
Varsa bir kabahat bunun yolu tekziptir veyahut tazminat için mahkemedir.
Başkan mısın, kadı mısın?
Benim hakkımda hüküm veriyorsun.
Son söz: hak bildiğimiz yolda yalnız kalsak bile yürümeye devam edeceğiz.." şeklinde ifadeler kullanmıştım. 
Birileri hala anlamamış..
Ferit Kesen'in başkan, Mehmet Ali Dim'in Onursal başkanı olduğu cemiyetten kendi hür irademle istifa ettim. Konuyu başka yerlere çekenlerle uğraşacak halim yok. 
Kimseye düşman da değilim. Çünkü ben, kendimi bildim bileli gazetecilik yaparım.
Parayla, pulla, akçeli mevzularla işimin olmadığını 34 yıl gazetecilik yaptığım Alanya'da herkese ispat etmiş bir adamım.
Sayın Dim ile ilk tanışmamız gazetesinde çalışmaya başladığım 1989 yılıydı. 27 günlük bir çalışmanın ardından yollarımızı ayırdık. Kendisiyle Alanya'ya geldiğim zamandan bu yana yıldızımız hiç barışmadı. Vakti zamanında adaşımın AGC Başkanı olması da sayemde olmuştur. Yıllar içinde bir küs, bir barışık yollarımız devam ettik.
Son yaşanan gelişme ve istifam sonrası beni sosyal medya hesaplarından engellemiş. Bu Tabiki O'nun tercihi ve meselesi olmasına karşın bana göre çok 'çocukça' bir hareket..
Geriye dönüp baktığımda doğru olanı yaptığıma inanıyorum. 'Çocuksu' hareketlerle ve birilerinin maşası olanlarla aynı yolu yürümediğim için kendimi şanslı hissediyorum. 
Bunları bir kez daha hatırlatmak istedim.. Anlamayanların 'kulağına küpe' olsun dedim..
Ne diyelim..
Her şeyin hayırlısını dileyelim..
Yeni yazılarda buluşmak dileğiyle sevgiyle kalın MAP'la kalın..