30 Ağustos 1922 Zafer Bayramı. Zaferle sonuçlanan Baskomutanlik meydan savaşı ile vatan Topraklarımız, düşman işgalinden kurtarılmış Milletimiz "Hürriyet" ve bağımsızlık içinde yaşama onuruna kavuşmuştur.

Zafer Bayramı'mızı kutlayacağız.. 

30 Ağustos 1922 Zafer Bayramı. Zaferle sonuçlanan Baskomutanlik meydan savaşı ile vatan Topraklarımız, düşman işgalinden kurtarılmış Milletimiz "Hürriyet" ve bağımsızlık içinde yaşama onuruna kavuşmuştur. Bizim Vatan Topraklarımız'da her bir karışında Atalarımızın, ecdadımızın kanı vardı bu Topraklarda,, 
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde meydan savaşında Türk'ü, Kürdü, Lazı, Çerkezi ile omuz omuza Vatan, Bayrak için bu günkü laik özgürlük için şehit, Gazilerimizin, Mehmedimin şehitlerimizin kanı var bu Topraklarda. Bu gün bu Topraklarda dalgalanan Bayrağımızın Gök yüzündeki Ay ile Yıldızın yer yüzünde Topragimizdaki şehitlerimizin kanının bayrağımızda alı var kanı var. Hasan Çavuş, Mehmet Onbaşı nın, muhtar Mahmut Amcanın, Hasanlarin, Huseyinlerin, Nene Hatunun, Fatma Ananın, Kezban Bacının, çocuğunu beşikte bırakıp sütünü vermeden savaşa koşan Ayşe Gelinin, henüz bıyıkları daha terlememiş saçlarına kına yakılıp savaşa gönderilen civan gibi delikanlı yavruların kanı var bu Topraklarda. Unutma, unutturma 30 Ağustos Vatanımızın, Bayrağımızın  Bayramıdır bu gün. 
Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde Vatan için savaşan Gazilerimizi, şehitlerimizi saygı ve rahmet, minnetle anıyoruz. 30 Ağustos Zafer Bayramı milletimize kutlu olsun. 
Yaşa Mustafa Kemal Paşa yaşa Yaşa..