Zaman zaman bizi tanımayanlar için kendimizden bahsetmek zorunda kalıyoruz. Bilmeyenler için başlayalım anlatmaya;

Zaman zaman bizi tanımayanlar için kendimizden bahsetmek zorunda kalıyoruz.
Bilmeyenler için başlayalım anlatmaya;
Ben hayatım boyunca ve de gazetecilik sürecimde kimseye eyvallahı olmayan insanlardan biri olduğuma inanıyorum..

Eyvallah demişken; kulluğa,  biat etmeye, boyun eğmeye hiç rızam olmadı.
'Neler yaşadın' diye soracak olursanız; bir gazeteci olarak 35 yıllık serüvende çok şeyler yaşadık, bazılarının hayal bile edemiyeceği mevzularla karşılaştık.
Misal vermek gerekirse açık açık anlatmak,  izah bakımından anlaşılması için her şeyi dosdoğru, namusluca ve adam gibi anlatmak lazımsa bundan sonrasını biraz dikkatlice okumanızı istirham ediyorum.
Nerden mi geldik bu mevzuya. Az sabredin hele,  düzgün cümlelerle hepinizin anlayacağı lisanla, dilim döndüğünce anlatmaya çalışacağım..
Malumunuz olduğu üzere geçtiğimiz günlerde haince bir saldırı yaşandı. Bize yapılan saldırı ne ilk ne de son olacak. Biz gazetecilerin makus talihi; birilerinin işine gelmediği veyahut zülfiyare dokunduğumuz zaman salgırganlarla karşılaşabiliyor olmak.
Kendi konumumla alakalı bu köşeyi işgal etmeyi hiç istemezdin, lakin bazılarının maskesini düşürmek, arsızlıklarını, rezilliklerini de sizlere anlatmak zorunda kaldığım için peşinen hepinizden özür dilerim.
Kamuoyuna da yansıdığı gibi; önceki gün çirkin bir saldırıya uğradık.
Olayın meydana geliş şekliyle ben, buna çirkin ibaresi yerine haince ve kahpece ifadesini kullanmak istiyorum.
Çünkü 35 yıllık gazetecilik sürecimde çok saldırılarla karşılaştık, çok dayaklar yedik, arbedeler atlattık. Ancak böylesi hain ve kahpece saldırıya ilk kez şahit olduk. Tuvalete gittiğimiz sırada pisuvarda iken sinsice planlanmış bir tezgaha kurban olduk.
Erkekçe kavga etmeyi beceremiyenlerden başka şey beklemekte hayal olurdu zaten.
Neyse olay adliyeye intikal etti. Bundan sonrası söz yargıda. Kafamızda çok sayıda sorular var elbet.

BU SORULAR CEVAP BEKLİYOR!


1-SALDIRGANLARLA İLGİLİ OLAY YERİ KAMERA GÖRÜNTÜLERİ NİYE İSTENMEDİ?
2-BİR SÜRE ÖNCE BEYİN KANAMASI GEÇİREN BANA BİR ŞEY OLSAYDI, BUNUN HESABINI KİM VERECEKTİ, VEYAHUT ÇOCUKLARIMA KİM BAKACAKTI.
3-YURDUMUN HER KÖŞESİ BENİM İÇİN AYNIYKEN, BU SALDIRGANLAR MEMLEKETLERİYLE İLGİLİ GÜÇLÜ HEMŞEHRİLERİNİN OLDUĞUNU SÖYLEMEKLE NEYİ İMA EDİYORLAR. BUNLARI KORUYAN, KOLLAYAN BİRİLERİ Mİ VAR?
4- ELLERİNİ KOLLARINI SALLAYARAK SERBEST KALAN ZANLILAR HANGİ CESARETLE MAGAZİN MÜDÜRÜMÜZÜ TEHDİT VE TACİZ EDİYORLAR.
BU VE BUNA BENZER SORULARIN CEVABINI BİZ DE, KAMUOYU DA ÇOK MERAK EDİYOR..
5- GÜVENLİK GÜÇLERİ, "BİZ HİÇ BİR ŞEYE KARIŞMAYIZ, KENDİ ADALETİNİZİ KENDİNİZ SAĞLAYIN MI?" DEMEK İSTİYOR!
6-SAVCI BU SALDIRGANLARI MEVCUTLU BİLE ADLİYEYE ÇAĞIRMAYARAK HANGİ KAMU YARARINI GÖZETTİ?

Sorularımızı sorduktan sonra kaldığımız yerden devam edelim.
Yaşanan olay nedeniyle yurdun dört bir yanından insanlar arayıp yanımızda olduğunu belirtti. Yalnız olmadığımızı hissettik.
Siyasilerden tutun eşe dosta kadar, hiç tanımadığımız insanlardan meslektaşlarımıza kadar akla hayale gelmeyecek kişiler arayıp destek mesajlarını iletti.
Zaten Türkiye'de o kadar çok gazete bu haberi kullandı ki; şahısların nasıl bir insan olduğu ortaya çıktı. Adalet gecikse de kamu vicdanında mahkum olan bu saldırganları dünya alem tanımış oldu. O yönden içimiz rahat ve müsterihiz.
Tabii bu arada bizi sevmeyen bir kaç lağım faresinin konuya farklı bakması, yapılan saldırı karşısında sevinç naraları atması ise gözümüzden kaçmadı. Bu lağım fareleriyle ilgili yarın veya bir diğer gün bir-iki kelam edeceğiz.

Az sabır..
Destek mesajlarının içinde 2 tanesi vardı ki; size aktarmadan geçemeyeceğim. İlki Kick Boks yapan ve halen üniversitede okuyan büyük oğlum ile olan görüşmemiz oldu. 'Babacığım adalet yerine gelmiyorsa atlayıp geliyorum." dedi.
O'na, " Biz eşkiya mıyız babacım? O zaman bizim onlardan ne farkımız kalır.." dedikten sonra dilimin döndüğünce okuyup adam olmasını, şiddetten uzak durmasını, yarın bir gün bir yerlerde makam mevki sahibi olunca gerekli mücadeleyi göstermesini isteyip, 'Senin baban daha ölmedi, üç beş çar çakala meydanı bırakmaz..' diyerek konuyu kapattık.
İkinci olay ise henüz 11 yaşına daha basmamış olan küçük aslanımla oldu. Onunla da biraz sohbet ettikten sonra, "Baba mahallede ekibi toplayıp hemen gelelim.." dediği vakit bayağı bir güldüm. Abisine konuştuğum sözlerin benzerini O'na da izah ettim. 
Diyeceğim böyle dostlar; bana, ona, şuna, buna kime yapılırsa yapılsın şiddetin her türlüsüne karşıyız. 
Biz bunca yıl ne zalim ağa-babalarla mücadele ettik. Sizin gibi bir kaç çulsuza mı papuç bırakacağız?

'Kahpelik' bu kadar moda olmuşken adamlık mücadelesi veren herkese selam olsun.
Biz ancak ölürsek susarız, bu da böyle biline..
Yeniden buluşmak dileğiyle sevgiyle kalın MAP'la kalın