Alanyaspor'u alt liglerde üst üste şampiyon yaparak bugünkü Süper Lig’e taşıyan insana yapılanları görünce iki kelam edeyim istedim. Başkan 'Çavuşoğlu'nu bırakın eleştirmeyi, heykelini dikmeliyiz..' diye düşünüyorum.

Alanyaspor tarihçesine şöyle bir göz attım da;
1948 Yılında Dr. Ali Nazim Köseoğlu ve Alanyalı aydın gençlerin katkılarıyla kurulan kulübümüz 1985 yılına kadar amatör liglerde mücadele etmiş. Hatta 1981/82 yılında başkansız ve yönetimsiz kalarak 2. Amatör lige bile düşüyor.
1984/85 yılında 3. Lige alınan kulübün 1990/91 den sonraki yıllarına bende yakından tanıklık yaptım. O zamanlar ilçede bir elin parmaklarını geçmeyecek sayıda gazeteci vardı. Önce Yeni İleri sonra Hürriyet Gazetesi adına çok maç izledik, deplasmanlara gittik. Turuncu yeşilli takım Hasan Çavuşoğlu'nun Başkan olduğu döneme kadar çok badireler atlattı, ligin son maçında aldığı puanla kümede kaldığı sezonlar yaşadı. 2011 yılında yönetim sorunu oluşunca gazetecilerden oluşan bir gurup kulübe 15 gün başkanlık dahi etti. Sonrasında Hasan Çavuşoğlu, 71 kişilik kalabalık bir yönetim ordusuyla işin başına geçti.
Ne olduysa bu tarihten sonra oldu. Turuncu Yeşilli takımımız tarihinin altın günlerini yaşamaya başladı.

2013-14 sezonunda 2. Lig Kırmızı Grub'ta 2'nci olan takımımız, play off çeyrek finalde Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ni her iki maçta da 1-0, yarı finalde MKE Ankaragücü’nü 1-0 ve 3-2, final maçında ise İstanbul Olimpiyat Stadyumu'nda Hatayspor’u normal süresi ve uzatma dakikaları golsüz biten mücadeleden penaltı atışları sonucu 4-3 galip ayrılarak tarihinde ilk kez adını PTT 1. Lig'e yazdırdı.

2014-15 sezonunda takımımız PTT 1. Lig'de Albimo Alanyaspor adıyla mücadele etti. Takımımız tarihinde ilk sezonu olmasına rağmen ligi 3'üncü bitirerek play off maçlarında oynamaya hak kazandı. Takımımız play off yarı finalinde Samsun’da Samsunspor ile karşılaştığı ilk maçı 5-1 kaybetti. 2'nci maçı da 4-0 kaybeden takımımız Süper Lig’e çıkma şansını kaybetti.

2015-16 sezonunda isim sponsorunu değiştirerek Multigroup Alanyaspor adını alan takımımız, ligi 3'üncü sırada tamamladı ve Süper Lig'e yükselmek için play off oynama hakkı elde etti. İlk turda Balıkesirspor'u eleyen takımımız, final maçında Adana Demirspor ile eşleşti. Konya'da oynanan maçta Adana Demirspor'u normal süresi ve uzatma dakikaları 1-1 berabere biten mücadele sonunda penaltılarla 3-1 yenen takımımız tarihinde ilk kez Süper Lig'e yükselme başarısını gösterdi. 
O günden bugune Süper Lig’de mücadele ediyoruz.
Kısa sürede iki alt ligde takımı şampiyon yapan sonrasında Süper lige demir atan Alanyaspor'un başındaki isim olan Hasan Çavuşoğlu'nu daha ligin başı olmasına karşın eleştirenlere bakıyorum da; memlekete bir çivi çakmışlıkları yok.
Çavuşoğlu'nu bile yıldırıp, "Yorulduk artık. Bu işi yapabilecek varsa gelsin bizde biraz dinlenelim." dedirttiniz ya; helal olsun!
Kulüp tarihinde Alanyaspor'u kimsenin hayal bile edemeyeceği yerlere getiren getiren 'Adam'ı alkışlamak yerine eleştirmeye kalkmak büyük hadsizlik.
Vicdanı olan herkesi sağduyulu ve merhametli olmaya davet ediyorum.
Sayın Çavuşoğlu benim babamın oğlu değil, Alanyaspor'u alt liglerde üst üste şampiyon yaparak bugünkü Süper Lig’e taşıyan insana yapılanları görünce iki kelam edeyim istedim. Başkan 'Çavuşoğlu'nu bırakın eleştirmeyi, heykelini dikmeliyiz..' diye düşünüyorum.
Yeni yazılarda buluşmak dileğiyle sevgiyle kalın MAP'la kalın..