Bu ve benzeri olayların ne Alanyam da ne Cennet Vatanımın herhangi bir yerinde, bölgesinde yaşanmasını istemiyor ve tüm yetkilileri göreve ve sağduyuya davet ediyorum.

Geçtiğimiz günlerde Alanya hacıbaba mezarlığı duvarlarına şablonla CHP genel bşk. Kemal kılıçdaroğlu çıkartmaları basan kişiler dün akşam çevreyolu oba,çıplaklı kavşağına seninleyiz kılıçdaroğlu şablonunu yol boyunca basmışlar.
Bir kısım insanlar ne var bunda Chp yi seven birileri  masumane bir tavır sergilemişler sizde yapın ve hatta digerleride yapsınlar 
Basında, fikirde düşüncede özgürlük yok mu ? Diyecekler.
Seçime 259 gün 18 saat 23 dakika varken
Ekmeğini turuzimden  kazanan Alanyamızda böyle bir olayın başlaması ve buna diğer siyasi partilerinde katıldığını bir düşünmek istermisiniz , hele, hele duvarlara yazı  ve afiş asma işine birde HDP'yi katarsanız bakın 0 zaman gümbürtüye. 
Alanyanın 1991 yılında ve 2015 yıllarındaki 
Siyasi olaylarını, Alanya'mızın değerli Kaymakamı, Emniyet müdürü, Belediye başkanı ve siyasi parti yöneticileri hatırla mı  yorlar her halde ? Yoksa geçmişinden ders almayanlar gibi tekrar hep birlikte yaşayıp görecekmiyiz.
Bu ve benzeri olayların ne Alanyam da ne Cennet Vatanımın herhan gibi bir yerinde, bölgesinde yaşanmasını istemiyor ve tüm yetkilileri göreve ve sağduyuya davet ediyorum.