Alanya'nın yeni nesil kanalı DİM TV'nin pazartesi akşamları izleyiciyi ekran başına kilitleyen programı Mehmet Ali Dim'le İğneli Fıçı, bu akşam ALTSO Başkan Adayı Tunahan Toksöz'ü konuk edecek.


Alanya televizyonlarının efsane programı Mehmet Ali Dim'le İğneli Fıçı, bu akşam merceğine ALTSO'daki (Alanya Ticaret ve Sanayi Odası) seçim heyecanını alacak. 
Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Genel Başkanı, DİM Medya A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı, duayen gazeteci Mehmet Ali Dim'in her pazartesi akşamı saat 19.30'da DİM TV'de (dimtv.tv) hazırlayıp sunduğu programın bu akşamki canlı yayın konuğu ALTSO Başkan Adayı Tunahan Toksöz olacak.
Toksöz, DİM TV'deki Mehmet Ali Dim'le İğneli Fıçı canlı yayınında "Neden aday oldu?", "Eksik gördüğü neler var?", "Sektörlere nasıl bir katkı düşünüyor?" ve "Alanya'nın gelecek vizyonunu nasıl görüyor?" gibi önemli konular ve sorular ile daha fazlasına yanıt verecek.
Mehmet Ali Dim'le İğneli Fıçı'ya, DİM TV izleyicileri de sorularıyla katılabilecekler. İzleyicilerimiz, DİM TV'nin 0542 513 17 55 numaralı WhatsApp İletişim Hattı'na sorularını iletebilecekler.
Mehmet Ali Dim'le İğneli Fıçı, bu akşam saat 19.30'da DİM TV ekranlarında olacak.