Çifte şampiyonluğa bir adım

Alanya Belediyespor, çifte şampiyonluğa hazırlanıyor. Başkan Erken, voleyboldan sonra basketbol takımının da şampiyonluk için, "Eli kulağında" dedi.

Erkekler Voleybol Takımını Efeler Lig'ine taşıyan Alanya Belediyespor, Kadın Basketbol Takımı'nı da Süper Lig'e yükseltme konusunda kararlı. Türkiye Kadınlar Basketbol Lig'inde (TKBL) mücadele eden Alanya Belediyespor Kadın Basketbol Takımı Play-Off Final serisinin 4'üncü maçında Lig'in favorisi olarak gösterilen İzmit Belediyespor'u 56-53 mağlup ederek seride durumu 2-1'den 2-2'ye getirerek şampiyonluğa göz kırptı.
Kadın Basketbol 1. Lig final maçı deplasmanda 22 Mayıs Pazartesi Günü İzmit Belediyespor ile Saat 18.00'de oynanacak. 

AZMİN ZAFERİ
Takımın şampiyonluk yolundaki mücadelelerini hiç bırakmadığını söyleyen  Alanya Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Erken, tek arzularının Alanya'ya ikinci bir şampiyonluğu yaşatmak olduğunu söyledi. 
Erken, "Takımımız kalitesini sahaya koyarak seride durumu 2-1'den 2-2'ye çevirdi. Oyuncularım son saniyeye kadar kıyasıya mücadele etti. Teknik heyeti ve oyuncularımı kutluyorum. Rakibimiz finallerin favorisi ancak  ben Pazartesi oynanacak son final maçımızı da alarak; Erkekler Voleybol'dan sonra Kadınlar Basketbol Takımı'mızın da layık olduğu Süper Lig'e yükselip Alanya'ya ikinci bir şampiyonluğu yaşatmayı arzu ediyorum." dedi.

Editör: Map MAP