Harika geri dönüş

AXA Sigorta Efeler Lig'inin 17. Haftası'nda Hatay Büyükşehir Belediyespor, Brand Group Alanya Belediyespor'u konuk etti.
İki hafta önce Akkuş Belediyespor karşısında 2-0 geri düşüp maçı 3-2 alan Alanya Belediyespor benzer bir maça imza atarak geri düştüğü Hatay maçını muhteşem dönüşle kazandı.
İkinci setten sonra toparlanan Alanya Belediyespor 2-0 geriye düştüğü maçı 3-2 kazanarak yine muhteşem bir geri dönüşe imza attı.
Hatay Belediyespor maça oldukça hırslı başlayarak maçın ilk setini 25-23'lük skorla kazandı. İkinci seti de kazanan Hatay BŞB, skorda 2-0 öne geçti.
Maçın üçüncü setinde kendini toparlayan Brand Group Alanya Belediyespor, seti 25-27 kazanarak skoru 2-1'e getirdi. Oyunda üstünlüğü bırakmayan Alanya Belediyespor dördüncü seti de alarak skoru 2-2 yaparak durumu eşitledi. Maçın kazananını belirleyecek olan beşinci setin de galibi 17-19 Alanya Belediyespor olarak maçı 3-2 kazandı.
Alanya Belediyespor  Lig'de 12 galibiyetle 32 puana ulaştı.

59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun Kemer-Kaş etabını Max Kanter kazandı 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun Kemer-Kaş etabını Max Kanter kazandı

MAÇA ALSEV SÜRPRİZİ
Kısa adı ALSEV olan Alanya Gönüllüleri Derneği Yönetimi ve üyeleri Alanya'nın Efeleri'ni yalnız bırakmayarak maça çıkarma yaptılar.
6 Şubat depreminde zarar gören vatandaşlara yardım paketleri götüren Alanya Sevdalıları Derneği, maç saatinde salona gelerek Alanya Belediyespor'u yalnız bırakmadılar. Dernek üyeleri maç bitiminde sporculara ikramlarda bulundular.
Alanya Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Erken, Menajer Serdar Esen, Baş Antrenör Serkan Oğuz ve oyuncular ALSEV üyelerine teşekkür ettiler.

Editör: Mehmet Ali Parmaksız