MEMLEKETTE NASIL HİZMET YAPILIYOR.. SEYREDİN, BU HİZMETLERE KARŞI, ÇIKAN TERÖRİSTLERLE KOL KOLA GEZEN  MUHALİFLER KİM ÖĞRENİN!

KISA BİR ANEKDOT!
MEMLEKETTE NASIL HİZMET YAPILIYOR..
SEYREDİN, BU HİZMETLERE KARŞI, ÇIKAN TERÖRİSTLERLE KOL KOLA GEZEN 
MUHALİFLER KİM ÖĞRENİN!
Paylaşımlarımı yazılarımı İster beğenin ister beğenmeyin, hemşerim beğenin diye yazmıyorum, HAİNLERİ tanıyın diye yazıyorum,  doğruları tasdik yürek ister, ben yazı  imla kuralı bilmem, hemşerim, ama neyi bilirim, ha  SİYONİZMİN, YAHUDİ'NİN, ERMENİ'NİN, RUM'UN,  YUNAN'IN ciğerini bilirim.

ECDADIMIZ DEVLETİMİZ, GÜÇSÜZ DURUMA düştüğünde, HAİNLERİN, KOSTANTİNİYENİ RUM ÇETECİLERİNİN 1821'LERDE MORA YARIMADASINDA, 40 BİN İLE 60 BİN MÜSLÜMAN TÜRKÜ NASIL KATLETTİLERİNİ ŞEHİT ETTİKLERİNİ BİLİRİM, 1915 yılında, doğuda TAŞNAK ERMENI ÖRGÜTÜ'nün 3 MILYON MÜSLÜMANI, kadın çocuk çoluk yaşlı genç demeden FIRINLARA ATARAK,  ŞEHİT ETTİKLERİNİ, hamile kadınların karınlarını kasaturalarla delik deşik ederek dişi mi çıkacak erkek mi çıkacak diyerek NASIL ŞEHİT ETTİKLERİNİ yazı tura attıklarını ben bilirim.
VE ŞU AN İKTİDAR ECDADIMIZIN İSİMLERİNİN SONDAJ GEMİLERİNE VERDİKÇE İSTANBUL'DA SAĞDA SOLDA BİR AVUÇ HAİNİN NE YAPTIKLARINI, YAPACAKLARINI BİLİRİM.
ONUN İÇİN PATATES SOĞAN FİYATLARINI BAHANE EDEREK, TERÖRİSTLERLE kol kola gezenleri iyi tanıyın ve bu teröristlerle kol kola gezenlere Allah bu memlekette İKTİDAR YÜZÜ GÖSTERMESİN.

Yeni yazılarda buluşmak dileğiyle..