Özçelik: Halkımız yaka silkiyor Özçelik: Halkımız yaka silkiyor

Yeniden Refah Partisi Alanya Belediye Başkanı Adayı Av. Enes NERGİZ Oldu


Yeniden Refah Partisi Alanya Belediye Başkan Adayını Belirlerdi başkan adayı partinin seçim ve hukuk işleri birim başkanı Av. Enes NERGİZ oldu. Başkan Adayı Enes NERGİZ’i basın kahvaltı ve toplantısında basına sunuldu Başkan adayı Av. Enes NERGİZ toplantıda şu ifadeleri kullandı;

Alanyamızın kıymetli basın mensuplarına,değerli Alanyalı hemşehrilerimize bu basın toplantımıza iştirak ettikleri için ayrı ayrı şükranlarımı sunuyor ve hoşgeldiniz diyorum.
• Yol onun, varlık onun, gerisi hep angarya;
Yüzüstü çok süründün, ayağa kalk, Sakarya! .. Üstad NFK bu beyitinde ayağa kalk şeklinde harekete geçiren o kelimesinde tüm kalbiyle istediği adalet,refah, ve huzuru temin edecek hiç şüphesiz ki biz milli görüşçüleriz.Bizleri milli görüşün ikinci kırk yılında hizmetkar eden yüce Allah’a sonsuz hamd u sena ediyoruz.
Başta Yeniden Refah Partimizin genel merkezi olmak üzere,il ve ilçe yönetim kurullarımıza bu kardeşlerini Alanya Belediye Başkan Adayı olarak görmek istemeleri benim için bir onur madalyasından daha da fazlasıdır.
 
Millî Görüş Hareketinin Değerleri ve Vizyonu
 
Biz milli görüşçülerin değerleri nedir ve ne yaparız?
 
Biz milli görüşçüler,aklı selimin temiz vicdanların,tarihin bize öğrettiği hakikatların,modern dünyanın bize sunduğu bilimin ve yüce kitabımız Kuran-ı Azimuşşan’nın bir ağızdan doğru,adil,güzel ve faydalı dediklerini alıp uygulayan,yanlış,haksız,çirkin ve zararlı dediiği tüm şeylerden  kaçınan bir harekatız.
 
Milli görüş 1974’de kıbrıs barış harekatı ile bizleri gururlandıran ve yine o tarihte ağır sanayi hamlelerini başlatan bir harekattır. Devrim otomobillerinin,aselsan ve tusaş ve diğer birçok büyük yatırımların mimarı olan bir harekattır.
 
Milli görüş,türkiye cumhuritet tarihinde ilk defa denk bütçe kuran,havuz sistemi ile kamu kaynakalrınıisraf etmeden verimli kullanan bir harekattır.
 
Milli görüş, emeklililere,işçilere memurlara türkiye cumhuritet tarihinde en fazla zam yapan bir harekkatır.
 
Milli görüş, siyonizma ve emperyalizm başta olmak üzere tüm mazlum milletlerin kanını emen a  zulümleri arşa dayanan zalimlere karşı en etkili bir şekilde mücadele eden bir harekattır.
 
Milli Görüş Harekatımızın Belediye Anlayışı
 
Milli görüş gömleğini şerefle giyen yeniden refah partmizin belediye anlayışı hiç şüphesiz ki ahlaklı belediyeciliktir. Rüşvet alan da veren de melundur’ tabelasının belediyelerin girişine asıldığı bir belediyecilik anlayışı ve bunun uygulandığı bir belediyecilik anlayışına sahiptir. Bu söylediklerimiz 1989 ve 94 yıllarında  bizzat yerine getirildiğinden bu söylediklerimizle edebiyat değil geçmişimizi delil göstererek tekrar yapabileceğimizin garantisini veriyoruz.
 
Milli görüş belediyeceliği başkanlık görevinden sonra hiçbir şekilde zenginleşmeden tekrar işportacılık tezgahında çalışmaya devam eden örneklere sahip bir belediyecilik anlayışıdır.
 
Milli görüş belediyeciliği,zenginlik aracı,rant kapısı değil önce ahlak ve maneviyat diyerek hizmet eden belediye anlaşyışına sahiptir.
 
Bizim belediye anlayışımızda sapık lgbt güruhunu destek olan değil neslimizi ve özümüzü koruyan bir belediye anlayışıdır.
 
Yeniden Refah da belediye anlaşıyımız, vatanımızı bölmek isteyen vatan hainlerine karşı kaya gibi sağlam ve elif gibi dik durma anlayışıdır.
 
Bizim anlayışımız küresel güçler ne derse tamam diyen bir anlayış değil yeni bir adil düzen kurma anlayışıdır.
 
Merhum liderimiz Necmettin Erbakan’nın ifadesi ile  Millî Görüş’ün belediye başkanı gerektiğinde bir fakirin çuvalını taşımayı şeref bilecektir . sözünü düstur edinen bir anlayıştır. Truzim,tarım,inşaat sektörleri başta olmak üzere seçim kampanyımız kapsamındaki projelerimizi ilerleyen günlerde kamuoyu ile paylaşacağız. ÇOCUKLARIMIZ,Gençlerimiz, KADINLARIMIZ, BÜYÜKLERİMİZ, ENGELLİ HEMŞEHRİLERİMİZ, KIRSAL KESİMDE YAŞAYAN DEĞERLİ HEMŞEHRİLERİMİZ, ŞEHİRLERDE YAŞAM MÜCADELESİ VEREN KIYMETLİ HEMŞEHRİLERİMİZ, ‘RANTSAL BÖLÜŞÜM’ MAĞDURU HEMŞEHRİLERİMİZ ve diğer kategoride zorluk ile karşılaşan heöşehirlerimiz için projelerimizi ilerleyen günlerde kamuoyu ile paylaşacağız.
 
Aç kapıyı haber var,
Ötenin ötesinden.
Dudaklarda şarkılar,
Kurtuluş bestesinden.
Biz geldik, bilen bilsin.
Gönül gönül girilsin.
İnsanlar devşirilsin,
Sonsuzluk destesinden.
 
Alanya halkımızdan kurtuluş bestemize kulak vermesini, rant belediyeciliği yerine ahlak beldiyeciliğini, lgbt ve heykel beldiyeceliği yerine insan için belediyeciliği ve örgüt belediyeciliği yerine vatan aşkı belediyeciliğini tesis edecek yeniden refah partisi Alanya Belediye Bşkanına destek vermeye çağıyoruz.Yüce Kitabımızda bizi Yaratan der ki, “Hak geldi bâtıl yıkılıp gitti! Zaten bâtıl yıkılmaya mahkûmdur. “ Yüce Mevlamızdan dileğimiz bize Hak tarafında olup batılı zail etme güç ve kudreti bahşetmesidir.
Nezaket gösterip teşrif ettiğiniz ve sabırla dinlediğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. İfadelerini Kullandı.

Editör: Mehmet Ali Parmaksız