ALTSO Başkan Adayı Tunahan Toksöz'den Jet Yanıt

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası’nın (ALTSO) 2. tur seçimleri sonrasında başkan seçilen Eray Erdem'in açıklamasına Tunahan Toksöz'den yanıt gecikmedi.

ALTSO Başkan Adayı Tunahan Toksöz: "Bugün 2. tur seçimlerini gerçekleştirdik. Biz seçimin kazananı sonuç her ne olursa olsun Alanya'dır dedik. Bugün yapılan basın açıklamasında kazanan ismin ben dahil diğer adayları hedef almasını üzüntüyle takip ettim. Bu söylemlere karşı, kaybedenin adaylar değil Alanya olduğunu düşünüyorum. 

Seçimin öncesinde ve sonrasında ne dediysek sözümüzün arkasında durduk. Dün bir meclis üyemizin Eray Erdem tarafından gizlice çağrılarak, kendi tarafına çekilmek istemesi iyi niyetin çok uzağında bir davranıştır. Bize ahlak dersi verenler, ilk önce kendi davranışlarını değerlendirmelidir. Bizim arkamızda denildiği gibi Alanya'nın sırtına kambur olmuş ağabeylerimiz değil, Alanya'mızın ve ülkemizin ekonomisine katkı veren iş insanlarımız vardır, Alanya'mız vardır. Birilerine verilen sözlerin Alanya farkındadır. Biz birleştirici olmayı seçtikçe, bu düşüncelerden geri duran yeni başkanın kendini sorgulaması mecburidir. Bizim konuşmadığımız şeyler üzerinden maalesef ki yalan haberler yaptırıldı. Bunları geride bırakıp önümüze bakıyoruz. Biz matematik ve istatistik konularına hakimiz. Amacımız; sadece bir duruş sergilemekti. Bugün sergilediğimiz tavır, dün bize karşı uygulanan kirli senaryoya cevap niteliğindedir. Adil şartlarda sonuç isteyen insanlar, adil olmayan şartlarda seçim yönetmişlerdir. İttifak, sadece yeni başkanın kurduğu oyuna karşı verilen cevapların ilkidir. Bundan sonra da aynı kararlılıkla görevimizin başında olacağız, gerektiğinde verilmesi gereken cevabı birileri gibi kahvaltı sofralarında yada aile yemeklerinde aldığımız emirlerle değil, öz irademizle vereceğiz.” dedi.

IMG-20221112-WA0010