İstanbul'da Green Blue Park Hotel’de ekranların ünlü yüzü Buket Aydın ve sahnelerin sevilen ismi Tayyar Işıksaçan"ın sunumlarıyla gerçekleşen cumhuriyetimizin 100. yılına özel olarak düzenlenen 100. Yıl Ekonomi ve Proje Ödülleri Töreni renkli anlara sahne oldu.

Alanya’da gerçekleştirdiği yenilikçi ve vizyoner projelerle adından sıkça söz ettiren M.M.T. Tunç Group İnşaat, 100. Yıl Ekonomi ve Proje Ödülleri Töreni’nde yılın en iyi çıkışına yapan inşaat firması ödülünü almaya hak kazandı.

Screenshot_20230821_160312

M.M.T. Tunç Group İnşaat adına ödülü alan Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Tunç, “M.M.T. Tunç ailesi olarak birçok organizasyon'da bulunduk. Çok mükemmel bir organizasyon oldu. Bizi de bu ödüle layık gördüğünüz için teşekkür ederiz. Biz bu ödülü almış olsak da bu ödülün arkasında büyük bir ekibimiz var. Bu ödülü eşime, iş arkadaşlarıma, ortaklarıma ve ekip arkadaşlarıma ithaf ediyorum. M.M.T. Tunç Group Emlak İnşaat Construction Company olarak 2022- 2023 ve 2024' e doğru bulunduğu coğrafyada en büyük çıkışı yapan bir inşaat firmasıdır. Bu ödülü hak ettiğimize inanıyoruz” diye konuştu.

Editör: Map MAP