KONAKLI TÜRKİYE YÜZYILI'NA HAZIR 

AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı esnafla buluşmalarına devam ediyor. 

AK Parti, Alanya'da saha çalışmalarına daha da hız verdi. AK Parti Alanya İlçe Başkanı Yüksek Mimar Mustafa Toklu, AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Kuddusi Müftüoğlu ve İlçe Teşkilatı esnaf ziyaretlerine Konaklı Mahallesinde devam ediyor. 

Esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek Türkiye Yüzyılı vizyonunu anlatan Başkan Toklu her zamanki gibi vatandaşların yakın ilgisi dikkat çekti.

14 Mayıs’ta Türkiye’nin önemli bir seçim gerçekleştirileceğini ifade eden Başkan Toklu Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ve AK Parti'ye en güçlü desteği Alanya'dan verebilmek için yoğun bir çalışma yürüttüklerini ifade etti. Başkan Toklu, 
"Teşkilatımızın tüm kadrolarıyla sahada çalışmalarımızı hız kesmeden devam ediyoruz. Konaklı mahallemizde AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Sn. Kuddusi Müftüoğlu ile esnafımızla buluştuk, hayırlı ve bereketli işler diledik. Esnafımızla her daim temas halinde olmak bizleri ziyadesi ile mutlu etmektedir. Esnafımızın yanında olmak, taleplerini el birliği ile çözmek için var gücümüzle çalışıyor, çalışmaya da devam edeceğiz. İnanıyorum ki, 14 Mayıs’ta milletimiz tercihini hizmet siyasetinden, yatırım siyasetinden yana yapacak. Sn. Cumhurbaşkanımıza ve AK Partimize en güçlü destek Alanya'mızdan gelecek. 14 Mayıs’tan sonra yatırımlarımıza ve çalışmalarımıza Türkiye Yüzyılı vizyonuyla devam edeceğiz." dedi.

Editör: Map MAP