Komplekste geri sayım

Bölgenin en büyük ve kapsamlı spor tesisi  olan Oba Spor Kompleksi'nde geri sayım başladı. 
Alanya Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Erken, kaba inşaatı tamamlanıp ince işçiliğin tam gaz devam ettiği Spor Kompleksini 40 kişilik antrenör grubuyla ziyaret edip, çalışmalar hakkında bilgi aldı.
A Takımının Şubat ayı içersinde maçlarını yeni tesiste oynamaya başlayacağını söyleyen Başkan  Erken, Tosmur'da bulunan merkez binanın tamamen yeni tesise taşınacağını belirtti.

Alanyaspor, Ankaragücü maçı hazırlıklarına başladı Alanyaspor, Ankaragücü maçı hazırlıklarına başladı

KOMPLEKSTE NELER VAR?
20 bin metrekare alan üzerine yapılan ve uluslararası organizasyonlara da ev sahipliği yapacak olan spor kompleksinde bir spor tesisinde bulunması gereken her türlü detay yer almakta.
Soyunma odaları, antreman salonları, fitness, cafe ve restoran, hamam- sauna, yarı olimpik yüzme havuzu, konaklama odaları, 800 kişilik tribün ve bodrum katta kapalı otopark yer alıyor.
18 ayrı spor dalında hizmet verecek olan Spor Kompleksinin, ulusal ve uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yapmasının bölgeye sosyal ve sportif hareketlilik kazandıracağını vurgulayan Başkan Erken, "Alanya'ya yıllarca spor hizmeti verecek olan Spor Tesisimiz Akdeniz bölgesinin en lüks ve en büyük tesisi olacak. Şubat ayı ortalarında kapalı spor salonumuz hizmete girecek ve A takımımız maçlarını burada oynamaya başlayacak.  Ayrıca salonlarımızda aynı anda farklı branşlarda anne ve çocuğuna spor yapma imkanı sunacağız. Ders saatlerimizi buna göre ayarlayacağız. Oba Spor Kompleksi Alanyamıza hayırlı olsun" dedi.

Editör: Mehmet Ali Parmaksız