Alanya'nın ünlü hayvanseveri ve MÇD Dernekleri Federasyonu Doğa Çevre ve Hayvan Hakları Başkanı Vildan Yazar Ülgenoğlu, dün gerçekleşen seçimle ALTSO Başkanı Eray Erdem’e hayvanlarla ilgili tavsiyede bulunurken koltuğu bırakmaya hazırlanan Mehmet Şahin'e de sitem etmeyi unutmadı. 

Ülgenoğlu, "Eski Altso Başkanı 'Yozgatlı Memet Şahin' bey gibi yılda bir gün 4 ekimde hayvanları hatırlar sadece kedi maması dağıtımı etkinliği yapar." diyerek ALTSO başkanlık koltuğunu bırakmaya hazırlanan Mehmet Şahin'e sitem etti. 

Seçimden başarıyla çıkan Eray ERDEM'E de hayvanlar konusunda tavsiyede bulunan ve işbirliği çağrısı yapan Vildan Yazar Ülgenoğlu şunları söyledi:

Seçim meydanı kalabalık olunca kediler ürktü, haliyle çoğu çıkmadı. 
Sonradan çıkar yerler mamalarını. 
Yaptığımız canlı yayın programında da söylediğim gibi Eray Erdem alır demiştim. Aldı, hayırlı olsun, 
tebrik eder başarılar dilerim 
Eski Altso Başkanı “Yozgatlı Memet Şahin” bey gibi yılda bir gün 4 ekimde hayvanları hatırlar sadece kedi maması dağıtımı etkinliği yapar. 
Alanya sahipsiz sokak hayvanlarını ve bakım evindeki hayvanları görmezden gelirse biz hayvan korumacı gönüllüleri yılda bir görüşmek için diyalog kurarsa 
Eray Erdem ve ekibi bizleri karşısına almış olur. 
Tabiki MÇD Dernekleri Federasyonu çevre doğa ve hayvan hakları başkanı olarak bizlerle hayvanlar için koordineli ortak çalışmaların içinde olmalarını fikir ve projelerimizi  desteklemeleri  için ziyaretimi yapacağım. 
Not: Beni her konuda eleştirebilirsiniz saygı duyarım
sadece asla ve asla hayvanlara verdiğim yıllarımı gece gündüz maddi manevi emeklerim ve fedakarlıklarım konusunda eleştiremezsiniz!
Eleştiren babamda, eşimde, babamın oğlu da olsa 
siler haddini bildiririm !