Epilepsi hastası Manavgat Irmağında ölü bulundu Epilepsi hastası Manavgat Irmağında ölü bulundu

Fenercioğlu, sen önce bu fotoğrafa cevap ver!

Önceki gün Alanya'nın en lüks mekanlarından birinde gazetecilere ziyafet çekerek  Gayrımenkul Yatırım Fonu kurduğunu açıklayan Aycan Fenercioğlu'nun adı gündemden hiç düşmüyor.
Bir süre önce Ankara’da yakalanan suç örgütü elebaşı Ayhan Bora Kaplan ile fotoğrafları ortaya çıkan Aycan Fenercioğlu, bu örgütün "Alanya ayağı mı? iddialarıyla gazetelere manşet olmuş, ünlü gazeteci Uğur Dündar'ın SZC TV'deki programında örgüt lideriyle olan fotoğrafı masaya yatırılmıştı.

Screenshot_20231110_124909
İskele'nin en lüks restoranında gazetecileri ağırlayan Fenercioğlu,

Screenshot_20231110_135419

örgüt lideriyle olan fotoğrafından hiç bahsetmeyerek Gayrımenkul Yatırım Fonu izni aldığını, bunun Alanya'da bir ilk olduğunu açıkladı.

IMG-20221214-WA0003

Gazete Akdeniz'in haberinde Alanya Belediye Başkan Aday Adayı olan Mehmet Şahin ile ortak olduğu ileri sürülen Fenercioğlu'nun ALTSO eski başkanına teşekkür etmesi de dikkat çekti.
Önceki gün ziyafet çekilen ve ağırlanan gazetecilerin bir gün sonra Aycan Fenercioğlu'nu göklere çıkaran manşetleri ise çok manidar bulundu.

IMG-20231110-WA0019

AKDENİZ'İN MANŞETİ ALANYA'DA MERAK UYANDIRDI

Gazete Akdeniz,  "ANKARA'da yakalanan suç örgütü elebaşı Ayhan Bora Kaplan ile birlikte fotoğrafı olan  M.Ş'nin ortağı olduğu iddia edilen A.F, Ayhan Bora Kaplan'ın Alanya ayağı mı ?" şeklindeki iddiaları manşetine taşıdı. 

Gazete Akdeniz, 
"ANKARA'da yakalanan suç örgütü elebaşı Ayhan Bora Kaplan ile birlikte fotoğrafı olan  M.Ş'nin ortağı olduğu iddia edilen A.F, Ayhan Bora Kaplan'ın Alanya ayağı mı ?" şeklindeki iddiaları manşetine taşıdı. 

Gazete Akdeniz'in haberinde şu ifadeler yer aldı :

ALANYA AYAĞI VAR MI ?
Ankara’da 7 Eylül akşamı yapılan operasyonla yakalanarak gözaltına alınan ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanan suç örgütü elebaşı Ayhan Bora Kaplan’ın  birçok suçtan kaydının olduğu ortaya çıkmıştı.  Ayhan Bora Kaplan’ın yasa dışı işlere ise 2007 yılında uyuşturucu ticareti yaparak başladığı ortaya çıkmıştı. 

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİLER 

Suç örgütü elebaşı Ayhan Bora Kaplan , Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince 7 Eylül akşamı Esenboğa Havalimanı'nda yurt dışına kaçmaya çalışırken yakalanmıştı. Gözaltına alınan Kaplan, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildikten sonra irtibatlı olduğu belirlenerek gözaltına alınan 29 kişiden 15’i adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, 14 kişi de tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. 

SUÇ ÖRGÜTÜNÜN ALANYA AYAĞI KİM ?

Türkiye'de son haftalarda organize suç örgütü kurmak suçlamasıyla aranan birçok şahsa yapılan operasyon sonrsında ilginç isimlerin olduğu ortya çıktı. Özellikle, Ankara’da 7 Eylül akşamı yapılan operasyonda,  suç örgütü elebaşı olduğu gerekçeksi ile Ayhan Bora Kaplan’ın cezaevine gönderilmesinin ardından, Alanya'da eş zamanlı baskınlar yapılarak bazı şahıslar tutuklanmıştı. Yakalanan bu şahışların Ayhan Bora Kaplan ile bağlantılı olup olmadığı gizemini korurken, Alanya'lı öyle bir ismin Ayhan Bora Kaplan ile fotoğrafının ortaya çıkması ise bazı ŞÜPHELERi beraberinde getiriyor.

KİM BU GİZEMLİ ŞAHIS ?

ALANYA'da 15 Temmuz FETÖ darbesi sonrası tutuklanarak cezaevine gönderilen M.Ş'nin son yıllarda ekonomik olarak hızlı yükselişi ve dillere destan ŞAŞALI yaşantısı toplum tarafından şüphe uyandırmıştı.  Hatta birçok vatandaşı TEFECİLİK yöntemi ile etkisi altına aldığı yönünde hakkında şikayetlerin olduğu M.Ş'nin ortağı olduğu konuşulan A.F'nin Suç örgütü elebaşı Ayhan Bora Kaplan ile yan yana fotoğraflarının ortaya çıkması ALANYA ayağı sorusunu akla getiriyor. Alanya'da M.Ş ve ortağı A.F'nin haklarında konuşulan bazı iddiaların , Ayhan Bora Kaplan ile birebir örtüşmesi ve fotoğraflarının da ortaya çıkması ile birlikte ALANYA ayağı sorusunu akla getiriyor...

Bu fotoğraf Alanya kamuoyunu hareketlendirdi... Fotoğraf kime  ait? İddialar doğru mu?

Editör: Mehmet Ali Parmaksız