ALTSO Başkan Adayı Eray Erdem, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısı ile Alanya Şehitliği’ni ziyaret etti. Şehitlik’te okul arkadaşı Coşkun Nazilli’nin kabri başında dua okuyan Erdem’in duygulandığı gözlenirken, Eray Erdem şehitliğin ardından Şehit Nazilli’nin annesini ziyaret ederek elini öptü. Erdem, ardından da Sema Eray Erdem Ortaokulu’nda düzenlenen törene katıldı. 

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Eray Erdem, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99’uncu yılı nedeniyle Alanya Şehitliği’ni ziyaret etti. Ekibi ile birlikte şehitliğe giden Erdem, tüm şehitler için dua okudu. 27 Mart 2016 tarihinde Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin tuzakladığı patlayıcıyı infilak ettirmeleri sonucu şehit olan Polis Özel Harekat (PÖH) memuru Coşkun Nazilli ile okul arkadaşı olan Eray Erdem, Nazilli’nin mezarı başında dua etti. Şehit Coşkun Nazilli’nin mezarı başında duygusal anlar yaşayan Eray Erdem, ardından Nazilli’nin Annesi Sultan Nazilli’yi ziyaret etti. Ziyarette Sultan anne diye hitap ettiği Sultan Nazilli’nin elini öpen Erdem, “O bir kahramandı sen de kahraman annesi. Coşkun gibi yürekli mert bir çocuk yetiştirdiğin için bu ülke sen senin gibi şehit annelerine müteşekkir. Coşkun benim de sınıf arkadaşımdı. Kendisini çok özlüyoruz. Nur içinde yatsın.” dedi.  

ÇİÇEKLERLE KARŞILANDI

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle 2009 yılında yaptırdığı Sema – Eray Erdem Ortaokulu’nda düzenlenen törene katıldı. Çocuklar tarafından çiçeklerle karşılanan Erdem, okul bahçesinde düzenlenen töreni izledi. Öğrencilerin yoğun ilgisi Erdem’in yüzünü güldürdü. ALTSO Başkan Adayı Eray Erdem, "Allah’a şükürler olsun ki 32 yaşında okul yaptırma şerefine nail oldum. Okulun açılışı hayatımın en mutlu günlerimden biri oldu. Bugün davet edildiğim okulda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99’uncu yılı kutlama töreninde olmak ve öğrencilerin sevgisini yüreğimde hissetmek tarif edilemez bir duygu.” İfadelerini kullandı.