Doğum Günü'nde takımı şampiyon oldu 

Ankara'da oynanan Alpaslan Endüstri Erkekler 1.Lig final etabında şampiyon olarak AXA Sigorta Efeler Lig'ine yükselen  Rest Property Alanya Belediyespor camiası Qubbo Restoran'da iftar yemeğinde buluştu. 
Kalabalık bir grupla yenen iftar yemeğinin ardından, Alanya Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Erken'e personeli tarafından süpriz doğum günü kutlaması yapıldı.  

IMG-20230410-WA0018
Oyuncu, teknik kadro, belediyespor personelinin katıldığı yemeğe, Belediye Meclis Üyesi Nuri Tokuş, Belediye Başkan Yardımcısı Tunahan Kasapoğlu, Alanya Belediyespor Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erdal Hancı, Yönetim Kurulu Üyesi aynı zamanda Kulüp eski Başkanı Alp Bildirgici, Yönetim Kurulu Üyesi İlyas Kıldırgıcı, Belediye Birim Amirlerinden Lokman Çalış, Menderes Sivri, Naci Uzunsakal ve Kulüp Sponsorları olan Rest Property ile Altınbaş Kuyum sahipleri katıldı. 

TAKIMIN ŞAMPİYONLUĞU ERKEN'E DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ OLDU 
Alanya Belediyespor Erkekler Voleybol Takım'nın 4 Nisan'da 2'de 2 yaparak şampiyonluğu garantilediği gün aynı zamanda Doğum Günü olan Kulüp Başkanı Mehmet Erken'e personeli sürpriz  hazırladı. Üzerinde, "Doğuım Günü'nüz kutlu olsun  nice şampiyonlu yıllarınız olsun büyük başkan" yazan pastayı alkışlar eşliğinde kesen Erken'e yemekte bulunanlar, "İyiki doğdun büyük başkan" şeklinde tempo tuttular. 
Şampiyonluk başarısına hep beraber imza attıklarını söyleyen Erken yaptığı konuşmasında,"Bana en güzel ve anlamlı hediyeyi 4 Nisan'da şampiyon olan takımımız verdi. Biz her zaman dediğimiz gibi güçlü bir aileyiz. Her zaman bu ailenin bir bireyi olmaktan gurur duydum. Başarı yolunda bizleri yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ederim. Arkadaşlarımız doğum günümü unutmayarak anlamlı bir sürpriz hazırlamışlar ayrıca onlara da teşekkür ederim." dedi. 
Kutlamanın ardından kupa ve oyuncularla birlikte hatıra fotoğrafları çekildi. 
Kulüp Başkanı Erken; sponsor firmalar ile iftar yemeğine katılanlara teşekkür etti.

Editör: Map MAP