ALANYASPOR’A ÖZEL MİSAFİRLER
Alanyaspor teknik ekibinin daveti üzerine Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, Alanya Özel Eğitim Anaokulu Öğrencileri ile birlikte Alanyaspor Antrenmanını ziyaret etti. 
Ahenk Projesi kapsamında öğrencileri sosyal ve sportif faaliyetlere yönlendirmek ve bu alanlarda da öğrencilerimize nitelik kazandırmak adına  ; Kaymakam Ürkmezer Özel Eğitim Anaokulu öğrencileri ile birlikte Alanyaspor teknik ekibinin daveti üzerine Alanyaspor takımı antrenmanına ziyarette bulundu. 
Yapılan ziyarette Alanyaspor’un antrenmanını izleyen öğrenciler futbolcularla bir araya gelerek keyifli vakit geçirdiler. Özel Öğrencilerimiz antrenman sonunda okulda çizdikleri Alanyaspor temalı  resimleri futbolculara hediye ederek Kaymakam Ürkmezer, Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu , teknik ekip ve futbolcularla hatıra fotoğrafı çekildiler. Kaymakam Ürkmezer güzel davetleri için Özel Eğitim Anaokulu öğrencileri adına kulüp başkanı Hasan Çavuşoğlu ve  teknik ekibine teşekkür ederek ‘’Alanyasporumuza müsabakalarda başarılar diliyorum’’ dedi.
Kaymakam Ürkmezer’e ziyaretinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz eşlik etti.