Tunahan Toksöz'ün Ekibi Seçime Hazır!

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı, TNH Group Yönetim Kurulu Başkanı Tunahan Toksöz, seçime çok güçlü bir şekilde gidecek. Projeleri ve samimiyeti ile esnafın sevgisini kazanan başarılı iş insanı Toksöz, Alanya eşrafından da takdirleri topladı.

Şehrin önde gelen isimleri Tunahan Toksöz'ün ekibini tercih ediyor. Yeni bir ismi daha kadrosuna alan başkan adayı Toksöz, Pişkin Isı Isıtma ve Soğutma Sistemleri adlı işyerinin sahibi Mücahit Pişkin'i kamuoyuna duyurdu. Ardından görüşlerini ise şu sözlerle ifade etti: "ALTSO'da ticari bağları pekiştirip, yan yana daha güçlü durabilmek için var gücümüzle çalışacağız. Projeler kadar ekip çok önemli. Ekipten emin olunca artık işe başlayabilirsiniz, ekipten eminseniz her yol biter, her hedefe varılır ama emin değilseniz başarılı bir sonuca varmak imkansızlaşır.

Biz, Alanya'mızın ticari başarı hikâyesini hep birlikte yazmak istiyoruz. Bu doğrultuda hırslarından arınmış, başarıya doymuş insanlar ekibimizde yer alıyor. Tek bir amacımız var: Alanya'mızda üyemiz olsun olmasın esnafımızın ekonomik refahını yükseltmek. Türkiye'nin en başarılı ekonomisi olan şehirler listesinde basamak atlatmak.

Üyelerimizin her platformda sesini duyurarak problem çözme fabrikası misyonu edinen, şehrimizin ekonomisine doğrudan etki eden bir ALTSO yönetim anlayışıyla çalışacağız. Bunun için seçim tarihini bekliyoruz. Çok ciddi bir destek gördük, istediğimiz sonucu alacağımıza inanıyoruz. 

Ekibimize katılan kıymetli iş insanımız Mücahit Pişkin'e tekrar hayırlı, uğurlu olsun diyorum. Sorunları biliyoruz, çözüm için geliyoruz inşallah"