TOKLU’NUN ANTALYA’DA YOĞUN ALANYA MESAİSİ

AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu bugün Antalya’da yoğun bir Alanya mesaisi harcadı. Önce Karayolları 13. Bölge Müdürlüğü ardından ise İl Milli Eğitim Müdürlüğü ziyaretlerini gerçekleştirdi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu bugün sabah Antalya’ya giderek Karayolları 13. Bölge Müdürü Ahmet Gülşen ile  Alanya’nın ulaşım konusundaki taleplerinin görüşüldüğü, şehrin karayolu ağını genişletmek, geliştirmek ve ulaşımda rahatlık sağlamak için bir zirve gerçekleştirdi. Ardından İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çalışkan ile de bir araya geldi. Görüşmede Alanya’ya okul ve eğitim alanında yapılan yatırımların ve projelerin istişaresi gerçekleştirdi.
 
TOKLU’DAN ULAŞIM ZİRVESİ

Alanya’nın karayolu ağını genişletmek, geliştirmek ve ulaşımda konforunu arttırmak  için Antalya’da Karayolları 13. Bölge Müdürü Ahmet Gülşen ile önemli bir toplantı gerçekleştiren İlçe Başkanı Mustafa Toklu, “Bugün Antalya’da Alanya’mız  için önemli görüşmeler gerçekleştiriyoruz. Bölgemizin ulaşım ağını geliştirmek, genişletmek ve ulaşım konforunu arttırmak için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Toplantımızda; Yayla yolu, Konaklı, Dinek ve Oba kavşaklarına kademeli yol yapılması, yeni otoban projesinin ihale süreci ve imar çalışmalarının henüz tamamlanamadığı yeni çevre yolunda çalışmaların hızlandırılması için gereken taleplerimizi ileterek biran önce projelerin Alanya’mıza kazandırılması için Karayolları 13. Bölge Müdürümüz Sn. Ahmet Gülşen ile önemli bir görüşme gerçekleştirdik. Alanya’mızın ulaşım kalitesi ve konforu halkımız ve ekonomimiz için önem arz etmektedir. Bizim her konuda önceliğimiz şehrimizin menfaatleridir. Bölgemizin her türlü talebiyle yakından ilgilenen başta Dışişleri Bakanımız Sn. Mevlüt Çavuşoğlu'na, Milletvekillerimize ve Karayolları 13. Bölge Müdürümüz Sn. Ahmet Gülşen’e Alanya’mıza göstermiş olduğu ilgi ve alakadan ötürü teşekkürlerimizi sunuyorum.”dedi.

TOKLU “ÖNCELİĞİMİZ HER ZAMAN EĞİTİM”

Karayolları 13. Bölge Müdürü Ahmet Gülşen ile gerçekleşen zirvenin ardından Başkan Toklu’nun bir sonra ki durağı İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çalışkan oldu. Toklu, burada ki görüşmesinde daha öncesinde de verdiği yeni okul ve yeni öğrenci yurdu müjdelerinin proje aşaması hakkında görüşme gerçekleştirdi.  Toklu toplantı sonrası yapmış olduğu açıklamada, “Bugün Antalya’da, Alanya’mız için yoğun bir mesai harcadık. Bugün ki son ziyaret durağımız İl Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Emre Çalışkan oldu. Sayın Müdürümüz ile Alanya’mız için çok verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Hükümetimiz Alanya’mıza eğitim alanında fazlasıyla yatırımları bulunmakta. Her gün bir yenisini daha eklemek için gerekli merciler ile görüşmeler ve istişare halindeyiz. Bugün İl Milli Eğitim Müdürümüz ile de mevcutta devam eden ve başlayacak olan yeni projeleri görüşüp fikir alış verişinde bulunduk.

Önceliğimiz her zaman eğitim oldu. Bu neticede geleceğimiz olan çocuklarımızın daha rahat ve konforlu bir eğitim alabilmeleri büyük öneme sahip. Bu neticede yatırımlarımızı eğitim alanında daha fazla arttırmak önceliğimizdir. İlerleyen dönemde de bu alanda yeni projeler ile Alanya’mızda eğitim ağını genişletmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Birkez daha İl Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Emre Çalışkan’a Alanya’mıza göstermiş olduğu ilgi ve alakadan ötürü teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.