Minik Eylül'den ALTSO Başkan Adayı Tunahan Toksöz'e mektup

Babası ile ALTSO seçim ofisini ziyarete giden Eylül'ün ALTSO Başkan Adayı Tunahan Toksöz'e yazdığı mektup yüzlerde tebessüm oluşturdu. Başkan Adayı Toksöz ise mektubu yanıtsız bırakmadı.

11 yaşındaki Eylül isimli çocuk, babası ile ALTSO seçim ofisini ziyaret ederek, Toksöz ile sohbet etti. Ziyaret esnasında marka şehir Alanya için hazırlanan vizyon projeler anlatıldı. Çay ikramı yapıldı ve kız çocuğuna not defteri hediye edildi. Fotoğraf çekiminin ardından ziyaret sona erdi. Ağabey sıcaklığını gören çocuk ise babası ile dönüş yolunda araçta mektup yazdı.

"Merhaba, ben Eylül. 11 yaşındayım. Yeni ALTSO Başkan Adayı olan Tunahan Toksöz'ü destekliyorum. Yaşım küçük olabilir. Bu defteri toplantıdan aldım. Az önce Tunahan abimle fotoğraf çektirdim. Arabada olduğum için yamuk ve kötü yazıyorum."

TOKSÖZ'DEN YANIT GECİKMEDİ"

Dünya Kız Çocukları Günü'nde bir kız çocuğunun kaleminden dökülenler herkesin beğenisini kazanırken, Tunahan Toksöz'ün verdiği yanıt da dikkat çekti.

Toksöz mektubunda, " Değerli evlâdım Eylül,

Yazını okudum. Desteğin için sana ve ailene teşekkür ediyorum. Alanya'daki tüm çocuklara daha iyi bir gelecek sağlamak için burada çalışıyoruz. İnşallah seçimde başarılı olacağız.

Bugün, Dünya Kız Çocukları Günü. Bu güzel günde tüm hâyâllerinin gerçekleştiği, başarılı ve sağlıklı bir gelecek diliyorum. 4. Alanya Fuarı'ndan hediye etmek üzere aldığım hikaye kitabını sana göndererek, sürpriz yapmak istiyorum. Umarım beğenerek okursun." yazarak kendisine hikâye kitabı gönderdiğini belirtti.