İyi Parti Antalya İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan’ın il başkanlığı seçimi öncesinde Teşkilat Başkan Yardımcısı Ömer Karakaş’a hazırladığı rapor ortaya çıktı. Karacan’ın hazırlattığı raporda bazı ilçe başkanlarını Koray Aydın’ın adamı olarak lanse etmesi dikkat çekti.

Başkan Yücel'e yapılan 'FETÖ taktiği kumpas' boşa çıktı Başkan Yücel'e yapılan 'FETÖ taktiği kumpas' boşa çıktı

Screenshot_20231229_131246

Hemen hemen her gün bir istifa haberiyle gündem olan Antalya İYİ Parti’de Antalya İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan’ın il başkanlığı öncesinde hazırladığı rapor, yeni bir krizin kapılarını araladı. Göreve geldikten sonra özellikle 6 ilçe üzerinde değişiklik yapmaya çalışan ve genel seçimlerde başarılı olamayan Karacan’ın raporunda İyi Parti TBMM Grup Başkanı, Ankara Milletvekili ve Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Koray Aydın’ı hedefe koyması gözlerden kaçmadı.

KORAY AYDIN, BAŞKA BİR PARTİNİN MENSUBU MU?

İyi Parti’nin kurulduktan sonra ülke genelinde teşkilatlanmasının mimarı olarak bilinen TBMM Grup Başkanı, Ankara Milletvekili ve Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Koray Aydın’ı adeta düşman gibi raporlayan Vahdet Afşin Karacan’ın, neyi hedeflediği de merak ediliyor. Genel seçimlerdeki başarısızlığı ve bazı adaylar için üyeler üzerinde baskı kurmaya çalışan Karacan’ın yönetememe sorunu, İyi Parti’de yaprak dökümlerine neden oluyor.

HANİ MEHMET ŞAHİN FETÖ’CÜYDÜ?

Antalya İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan’ın il başkanlığı seçimi öncesinde Teşkilat Başkan Yardımcısı Ömer Karakaş’a hazırlayıp teslim ettiği raporda, özellikle Alanya İlçe Başkanı Alper Arıkan’ın Koray Aydın’ın adamı olarak lanse edildiği ve Mehmet Şahin hakkında da FETÖ’cü yakıştırması yaptığı ortaya çıktı. Daha önce hakkında FETÖ’cü dediği Alanya Belediye Başkan Adayı Mehmet Şahin’in elini kaldıran Vahdet Afşin Karacan’ın ne yapmaya çalıştığı merak ediliyor. İşte o raporun Alanya kısmı:

ALANYA: Alper Arıkan mevcut başkan Mehmet diye birisini belediye başkan adayı olarak deklare etmeye yaklaşık 6 aydan fazladır devam ediyor. Kişi fetöcü olarak bilinmektedir. Fetöcülüğünü örtmek için İyi Parti ile temasda olduğunu biliyoruz. Babası vesilesi ile Koray beye tabiidir. Önceki dönem ilçe başkanı görevden alınıp yerine Alper atanmıştır. Tek adayla Alanyayı seçime sokmuştur.

Bu dediklerimi sosyal medya hesapları incelendiğinde geçmişe dönük teyit edecektir. Saygılarımla.

Kaynak: Gazete Akdeniz 

Editör: Mehmet Ali Parmaksız