Konaklı'da Özçelik'e yoğun ilgi Konaklı'da Özçelik'e yoğun ilgi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında Gündoğmuş Belediye Başkan Adayı olarak Mehmet Ali Gürses’i açıkladı. Gürses, ‘Duayen Gazeteci’ olarak kürsüye davet edilip Akşener tarafından seçimi kazanma sözü aldı.

İYİ Parti lideri Meral Akşener, partisinin grup toplantısında belediye başkanlarını açıkladı. Akşener, Alanya Posta Medya imtiyaz sahiplerinden Mehmet Ali Gürses’i Gündoğmuş Belediye Başkan adayı olarak açıkladı.
İYİ BİR YÖNETİM İÇİN ADAYIM
Mehmet Ali Gürses, ‘Duayen Gazetecilerden Mehmet Ali Gürses’i Gündoğmuş adayımız’ diyerek kürsüye davet edildi. Akşener ile kürsüde selamlaşan Gürses, grup toplantısında yaptığı konuşmada 31 Mart’a seçimi kazanıp iyi bir belediye başkanı, iyi bir yönetim tarzı sergilemek için huzurunuzdayım.” Dedi.
HAYIRLI OLSUN
Akşener’in seçimi kazanacakmısın? sorusuna ise Gürses ‘hiç şüpheniz’ olmasın diye cevap verdi.
Akşener ise ‘kazanacağız’ cevabını aldıktan sonra Gürses’in elini kaldırıp ‘hayırlı olsun’ dedi.
İyi Parti Antalya İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan ile Gündoğmuş İlçe Başkanı Emi Ali Çatalkaya, Gürses’in ailesi ve yakınları adaylık açıklamasını grup toplantı salonunda izledi.
BU SEÇİMİ KAZANACAĞIZ
Döşemealtı Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan mimar Emre Afacan, “Antalya’yı Döşemealtı’nı güneşli günlere kavuşturacağız. Sayın genel başkanımızın önderliğinde biz seçimi kazanacağız” 

Editör: Mehmet Ali Parmaksız