Ramazan ayı boyunca 15 bin kişiyi iftar sofralarında buluşturacak olan Döşemealtı Belediyesi bu yılın 5’nci iftar sofrasını Karaman Mahallesi’nde kurdu.

Nebiler, Çığlık, Ilıca ve Dağbeli Mahallelerinden sonra Karaman Mahallesi’nde düzenlenen iftar yemeğine yüzlerce kişi katıldı. Karaman Kapalı Pazar Yeri’nde kurulan Döşemealtı Belediyesi Gönül sofrasında tam 750 kişi aynı anda oruç açtı. Belediye Başkanı Turgay Genç, iftar sofrasına katılan vatandaşlarla tek tek selamlaşıp sohbet ederken, Ramazan ayında tutulan oruçların ve edilen duaların kabul olmasını diledi.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç’e Karaman Mahallesi iftar sofrasında, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, CHP Antalya 28’nci Dönem Milletvekili Adayı Mehmet Gök, mahalle muhtarları, siyasi parti temsilcileri eşlik etti. Genç, “Geleneksel gönül sofralarımızın 5’nci durağı olan Karaman Mahallesinde hemşehrilerimle birlikte oruç açmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Davetimize katılan herkese çok teşekkür ederim. Emeği geçen arkadaşlarımın da eline sağlık “ diye konuştu.

Kaynak: iha