Başkan Yücel'e yapılan 'FETÖ taktiği kumpas' boşa çıktı Başkan Yücel'e yapılan 'FETÖ taktiği kumpas' boşa çıktı

Başkan Adayı Seçim Ofisini Açıyor

Alanya belediye başkanlığına aday olan Haydar Yıldız, seçim kampanyasını hızlandırmak için seçim ofisini açmaya hazırlanıyor. Seçim ofisi, vatandaşların talep ve önerilerini dinlemek, projelerini anlatmak ve destek istemek için bir merkez olacak. 

Başkan adayı Yıldız, seçim ofisinde yaptığı basın toplantısında şunları söyledi: "Alanya belediyesini adil ve şeffaf bir şekilde yönetmek için yola çıktık. Halkımızın desteği ve katılımı bizim için çok önemli. 

Seçim ofisimiz, halkımızla birebir iletişim kurabileceğimiz, fikir alışverişinde bulunabileceğimiz, sorunları ve çözümleri tartışabileceğimiz bir platform olacak. 

Basın aracılığıyla da sürekli olarak halkımızı bilgilendirmeye devam edeceğiz. Eksiklerimizi tamamlamak, fazlalıklarımızı paylaşmak için seçim ofisimize gelen herkesle görüşmeye hazırız. Amacımız her fikri değerlendirmek, halkımızdan gelen talepleri karşılamak, isteklerini yerine getirmektir."

Seçim ofisi, Saray mahallesi Hal Kavşağı Talat Efendi Sokağında bulunuyor. Başkan adayı Yıldız, tüm Alanya halkını seçim ofisine davet etti. "Hep birlikte adil bir Alanya belediyesi yönetimi belirlemek istiyoruz" dedi.

Editör: Mehmet Ali Parmaksız