Ayhan Çetinkaya Genç Parti’den aday adaylığını açıkladı 

İş İnsanı ve Gazeteci Ayhan Çetinkaya Genç Parti’den Antalya 28.Dönem Milletvekili olmak için aday adayı başvurusunu yaptı. 

Chetinkaya Brand ile Haberci Medya Sahibi İş İnsanı ve Gazeteci Ayhan Çetinkaya beraberindeki kalabalık bir heyetle Genç Parti Antalya İl Başkanlığı’na giderek Antalya 28.Dönem Milletvekili olmak için aday adayı başvurusunu yaptı. Parti il merkezinde il başkanı Ali Ekber Yılmaz tarafından karşılananan ve başvurusu alınan Çetinkaya, “Antalya’ya hizmet etmek için yola çıktım” dedi. 

IMG-20230327-WA0004

Genç Parti Antalya İl Başkanı Ali Ekber Yılmaz başvuru esnasında yaptığı açıklamada, “Cumhuriyetimizin 100.yılında genç kadrolarla Türkiye’ye hizmet etmek istiyoruz. Sayın Ayhan Çetinkaya bizim bu inancımıza katkıda bulunarak partimizden aday adayı oldu. Ben kendisine çok güveniyorum. Genç olması partimizin ruhuna da çok uygun. Eğer Türkiye Büyük Millet Meclisi için vekil seçiyorsak neden sadece zenginler orada olsun. Bu ülkeyi seven, şehrini seven herkes aday olabilmeli, tabir-i caizse sıradan vatandaşlar da vekil olabilmeli. Hep birlikte, sayın Çetinkaya ile birlikte Antalya’yı mecliste en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi. 

Başvuruda konuşan Ayhan Çetinkaya ise, “Yaklaşık 3 ittifaklı bir seçime gidiyoruz. Ama bu ittifakların dışında da seçenekler olduğunu bilerek, hayatımda kendime şiar edindiğim, güçlünün değil haklının yanında olduğumu ve haklının da güçlüye karşı kazanabileceğini göstermek için Genç Parti’den aday adayı oldum. Hem etkin olduğum Alanya, Serik, Gazipaşa ve Manavgat bölgesinin hem de Antalya’nın her bölgesinin sorunlarını mecliste dile getirmek için, sorunların çözümü için kamuoyu oluşturmak için bu göreve talibim. Hep birlikte Antalya’nın sorunlarını çözmek için elimden geleni yapacağım. Hayırlı uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı.

Editör: Map MAP